Radar uyarısı yapan cihaz radara yakalandı

Kayseri'de radarla hız kontrolü yapan polis ekipleri, bir otomobilden radar cihazını etkileyen bir sinyal geldiğini belirledi. Otomobildeki aramada ''radar uyarı cihazı'' çıktı.

Radar uyarısı yapan cihaz radara yakalandı
Radar uyarısı yapan cihaz radara yakalandı
GİRİŞ 30.10.2008 11:51 GÜNCELLEME 30.10.2008 11:51
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı'nda yaptıkları hız kontrolünde, Mustafa Kemal Palamut yönetimindeki 50 AP 565 plakalı otomobilden radar cihazını etkileyen bir sinyal geldiğini belirledi.

Aracı durdurarak arama yapan polis, otomobilin torpido gözünde, ''radar cihazının olduğu uyarısı'' yapan cep telefonu büyüklüğünde bir cihaz buldu.

Yetkililer, evrakı Kayseri Cumhuriyet Savcılığı'na gönderilen Mustafa Kemal Palamut'a mahkeme kararıyla 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu 51/5-B maddesine göre ''Trafik hız kontrolü yapan cihazların yerinin belirlenmesi veya sürücünü ikaz edilmesine muhalefet etmek'' suçundan 963 ila 1449 YTL arasında para cezası ve 4 ila 6 ay hapis verilebileceğini kaydettiler.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Bende.radara.cokgirdímalışđımcezaödemeye
    Cevapla
  • Ahmet Can 15 yıl önce Şikayet Et
    avrupada. isvicrenin heryerinde fotografli radarlar var.Allah in hic bir kulu trafik levhalarini kontrol etmeden arac süremez.Türk halki zorluga hic gelemiyor.yavas gidin kardesim cokmu zor?iyi oluyor polisleri tebrik ediyorum.radar kontrolu her ilde yapilirsa devlet 2 kat daha zengin olur..% 90 araba kullanmayi bilmiyor.
    Cevapla
  • cengiz kağan gürsoy 15 yıl önce Şikayet Et
    vaybaaa. traktör radaramı girmiş hemde 76 model yalan haber yapmayalım lütfen araç plakası na dikkat
    Cevapla
  • mehmet shawgı 15 yıl önce Şikayet Et
    kayseride cazasız trafik!. kayseride araba kullanıpta ceza yememek gerçekten imkansız her yerde radar emniyet kemeri kontrolu vs. polisler artık açıkça söylemeye başladılar suçlu olsanızda olmasanızda polisin umrunda değil amirinin emrettiği yüzlerce mnilyar cezayı tamamlayıp tembelliğe devam etmek
    Cevapla
  • Yasar kdeniz 15 yıl önce Şikayet Et
    Made in Türkey. Ne de olsa KAYSERILI
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı