Okmeydanı'nda 5 dakikada 2 bomba patladı

Okmeydanı'nda iki farkı noktaya 5 dakika arayla atılan ses bombaları büyük bir gürültüyle patladı. Patlamalarda ölen ya da yaralanan olmazken, küçük çapta maddi hasar meydana geldi.

Okmeydanı'nda 5 dakikada 2 bomba patladı
Okmeydanı'nda 5 dakikada 2 bomba patladı
GİRİŞ 02.11.2008 23:45 GÜNCELLEME 02.11.2008 23:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Okmeydanı Kuzey Caddesi, Akman Sokak'ta park halindeki "Mercedes Vito" marka minibüsün altına bırakılan patlayıcı maddenin infilak etmesi sonucu sokak içinde bulunan özel bir iş yerinin camlarında küçük çapta maddi hasar meydana geldi.

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, mahalle sakinleri sokağa döküldü. Merak içinde ne olduğunu anlamaya çalışan mahalle sakinlerini polis olay yerinden uzaklaştırdı.

Polis olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

İş yeri sahibi Hüseyin Kaya, iş yerinde oturduğu sırada sokakta büyük bir gürültü duyduğunu söyledi. Kaya, dışarı çıkıp baktığında "Mercedes Vito" marka aracın altına ses bombası atıldığını gördüğünü ifade etti.

Öte yandan, bu patlamanın hemen ardından Okmeydanı Muverri Ali Caddesi'ndeki bir dükkanın önüne ikinci bir ses bombası atıldı. Büyük bir gürültüyle patlayan bomba çevredekilere panik yaşattı.

Olayda can kaybı olmazken, küçük çapta maddi hasar meydana geldi. Polis camları kırılan iş yeri etrafında geniş güvenlik önlemi aldı.

Görgü tanıklarından Mustafa Çakmak, alışveriş için dışarı çıktığı sırada büyük bir gürültü duyduğunu anlattı. Hemen olay yerine koştuğunu ifade eden Çakmak, dükkan önünde patlama olduğunu gördüğünü belirtti.

Ayrıca ses bombasını atanların eşkâllerinin tespit edildiği öğrenildi. Polis yaptığı araştırmalar sonucu şüphelilerin 25 yaşlarında 1,70 boylarında bir genç ve 12 yaşında koyu giyimli spor ayakkabılı bir çocuk olduğunu tespit etti.

Polisin zanlıları arama çalışmaları devam ediyor.

CHA

YORUMLAR 2
  • duygucan orhun 15 yıl önce Şikayet Et
    pilastik mermi. pilastik mermiyle vuracaksınki acı cekip kıvransınlar,malesef yetki yok yetki olsaydı bu kadar cesaret edemezlerdi
    Cevapla
  • Ahmet Fatih 15 yıl önce Şikayet Et
    gül vermekle olmayacak... kurşun verelim.... Araçların yakılması, ses bombalarının konulması, eylemlerin artması vs vs... En basit nedeni şudur! POLİS ve ASKER kendisine karşı bölücü içerikle ve taş, sopa vb... gibi cisimlerle saldırana silah kullanamaktadır. Bunda en büyük etken medyanın herşeyi kaydetmesi ve servis etmesidir. Kapatın kameraları verin POLİS' e VUR emrini bakalım kalacak mı kimse sokakta... Bunların ya kafasını koparacaksın yada arabalarınız yanacak yada otobüslerimiz yanıp POLİS taşlanmaya devam edecek. ÇÖzüm VUR emrinde..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı