Ankara'da 5 günlük su kesintisi var!

Başkent Ankara'da ana borudaki meydana gelen arıza nedeniyle iki ilçeye 5 gün süre ile su verilemeyeceği duyuruldu.

Ankara'da 5 günlük su kesintisi var!
Ankara'da 5 günlük su kesintisi var!
GİRİŞ 04.02.2009 00:15 GÜNCELLEME 04.02.2009 00:15
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Altındağ ve Mamak ilçelerini besleyen ana borudaki arıza nedeniyle, bu ilçelere bugünden itibaren 5 gün süreyle su verilemeyecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezinden verilen bilgiye göre, Subayevleri Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi'nde 1978 yılında yapılmış 2 metre 28 santimetre çapındaki ana boruda sızma olduğu tespit edildi.

Söz konusu arıza nedeniyle, Altındağ ve Mamak ilçelerine bugün ( 4 Şubat)  saat 08.00'dan başlayarak 8 Şubat Pazar günü 24.00'a kadar su verilemeyecek.

Bölgedeki hastanelerde su kesintisi yapılmayacağını belirten yetkililer, vatandaşların 396 42 84-85 numaralı telefonları arayarak tankerlerle su isteyebileceğini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 15
  • Susuz Mamaklı 15 yıl önce Şikayet Et
    AVRUPA BAŞKENTİ. Hani Ankara avrupa başkentiydi, hani 30 günde alt geçit-üst geçit yapanlar nerede 5 günde bir su arızasını gideremiyorlar. Neden bu tür uzun kesintiler altındağ ve mamakta oluyor, bir çankayada veya bir çayyolunda neden bu kadar su kesintisi yapılmıyor nedeninide söyleyim altındağ ve mamağın oyunu melih efendi nasıl olsa cepte gördüğü için. Ama bu sefer öyle olmayakcak melih efendi insanları kömürle patatesle soğanla kandıramayacaksın Yazıklar olsun bu beceriksiz yöneticilere, haram olsun verdiğmiz vergiler
    Cevapla
  • Seyithan Bayraktar 15 yıl önce Şikayet Et
    Bu sefer yok... Dün gece geç saatlerde öğreniyorum Altındağ ve Mamak'ta 5 gün süre ile su kesintisi olacağını. Yenimahallede olduğum için rahat rahat uyuyorum. Ama uyanmam bu kadar güzel olmuyor. Bir bakıyorum ki sabah sular akmıyor. Bu nasıl rezalet. En azından nerede kesileceğini doğru söyleyin de tedbirimizi alalım. Ama yeter artık gerçekten yeter. 2004 seçimlerinde mensup olduğu siyasi partiden dolayı Sn. Gökçek'e "kerhen" oy verdim. Ama bu sefer olmayacak. Belediyecelik nedir ne değildir detayına girmek istemiyorum..
    Cevapla
  • Editörün Tersi 15 yıl önce Şikayet Et
    ASKİ 31 yıl önce döşenen boru derken, neyi kastediyor acaba. Aski yi yönetenlere soruyorum 78 yılında döşenen borudaki sızıntı nedeniyle 5 gün suyunuzu kesiyoruz derken acaba neyi planladılar, gerçekten merak ettim.yani bizde suç yok bu nalet boru zaten 78 yılında konmuş buraya,bizim kabahatimiz yokmu demeye çalışıyorlar.sevgili aski yönetimi siz alemi kör milleti sağır, vatandaşıda cahilmi sanırsınız.bu tarihi vermenizdeki sebep ne acaba gerçekten merak ettim.siz bu tarihi vererek 31 yıldır bakım onarım yapmadığınızı belli ettiniz.Allah şaşırtmasın.
    Cevapla
  • 06Ankara 15 yıl önce Şikayet Et
    Kader Değil , Bu Bizim Seçimimiz. Borunun çapı geniş tamiratı 5 günde bitebilir. Su kesintisinin de 5 gün olması ve bunun 2 ilçeyi içermesi, Ankarada belediyenin yan gelip yattığını gösteriyor. Diğer ilçelerde su var habere göre. Kaç tane ana hat var bilmiyorum ama , birisi arızalandığında diğerlerinin destekleyeceği yan bağlantılar yapılmalıydı. Tamirat 5 gün sürse bile bunu halk 5 gün hissetmemeliydi. Hala seçilmeyi düşünen , bir daha düşünsün.
    Cevapla
  • susuzum 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok haklı
    Cevapla
  • Editörün Tersi 15 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl iş...ASKİ nin işi nedir.. Biz burda ankaranın dışı makyaj ama içi çürümüş derken boşa demiyoruz.31 yıldır bakımı onarımı yapılmayan ve koskoca 2 belediyeyi besleyen ana boru bu.yani ara sokağın bağlantısı değil.onların hali kim bilir nasıldır.ben melih gökçeğin yerinde olsam, seçimlerden mansur yavaş lehine çekilirim.ama kibir ve ihtiras buna izin vermez.mansur yavaşın beypazarına yaptıkları ortada ankaranın 1000 de 1 bütçesiyle beypazarını şehir yaptı.artık melihi istemiyoruz.Karayalçın yada Mansur Yavaş ikiside uyar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!