Kargo ücretine Kuran öğrenme seti

Kur’an-ı Kerim’i öğrenmek artık çok kolay. Bedava ürün kampanyasıyla yola çıkan Diniürünler.com adlı internet sitesi, dini ürünlerin satışında yeni bir ilke imza atıyor.

Kargo ücretine Kuran öğrenme seti
Kargo ücretine Kuran öğrenme seti
GİRİŞ 23.05.2009 19:01 GÜNCELLEME 23.05.2009 19:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Farklı ürünleri ile Türkiye’de ilk ve tek olmak amacını kendisine misyon edinen diniurunler.com yeni bir kampanya sürecine girdi. Teknolojinin tüm imkânlarından faydalanarak özenle hazırlanan 144 sayfalık KUR’AN ÖĞRETMENİ EĞİTİM KİTABI ile 2 adet ELİF-BA VCD’si ücretsiz olarak müşteriye sunuluyor.
 
Dinimizin direği olan Kutsal Kitap Kur’an-ı Kerim’i en doğru telaffuzuyla öğrenmek isteyenler sms kısa mesajla  KİTAP yazıp boşluk bıraktıktan sonra AD, SOYAD ve ADRES inizi aralarında birer  boşluk bırakarak, 3172’ye göndererek,.sadece 7 TL kargo ücretini ödeyerek, ücretsiz olan bu ürüne sahipolabilirsiniz. Ayrıca www.diniurunler.com sitesindenden de bu ürünün sipariş verilebiliyor.

Diniurunler.com’un bu benzersiz hizmetinden yararlanmak isteyenler acele etmeli. HER EVE BİR KUR’AN ÖĞRETMENİ EĞİTİM KİTABI VE ELİF-BA VCD’Sİ KAMPANYASI stoklarla sınırlı.

YORUMLAR 2
  • Ali Keçecioğlu 14 yıl önce Şikayet Et
    kutlarım ama!!!. bu haber için tebrik ediyorum umarım çok faydalı olur. bir şey varki sayın editörler haberi yaparken birazdaha dikkat etmeleri gerekli sms numarası bahsettiğiniz sitede olan numara ile aynı değil milleti farklı yerlere mesaj attırmayınız lütfen
    Cevapla
  • ABDURRAHMAN ELVAN 14 yıl önce Şikayet Et
    ebediyete adım.... benim güzel ülkemde bazı iç ve dış güçler tarafından farklı dinler ve dinsizliğin dinamizmi bir şekilde gizliden veya açıktan genç kuşaklara aşılanmaya çalışılırken ,ilk günkü gibi saklanmış olan ve hala evrenselliğe ve zamansızlığa seslenen yüce kitap KURANımızın bizlerin hayatında daha fazla yeri olmalı ve bu yolda harcanan tüm çabalar bu güzel kitapta anlatılan saklı bahçeye yani cennete atılmış adımlar olcaktır... bu hizmet için emek harcayanları kutluyorum...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti