Prof. Dr. Haberal tahliye mi ediliyor?

Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın yarın tahliye edileceğine ilişkin bugün iki gazetede yer alan haberlere cevap geldi.

Prof. Dr. Haberal tahliye mi ediliyor?
Prof. Dr. Haberal tahliye mi ediliyor?
GİRİŞ 07.06.2009 21:33 GÜNCELLEME 07.06.2009 21:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış
Prof. Dr. Haberal’ın avukatları ANKA’ya yaptığı açıklamada, “Bugün Star ve Anadolu’da Vakit gazetelerinde, tahliye talebi ile mahkemeye başvurulduğu, Pazartesi günüde söz konusu mahkemeden tahliye kararının çıkacağına ilişkin haberler yer almıştır. Bizim hiçbir mahkemeye tahliye talebi ile ilgili başvurumuz bulunmaktadır” dedi.

Prof. Dr. Haberal’ın avukatları, bu tür haberlerin mahkemeyi baskı altına almayı hedeflendiği belirterek, şöyle dediler:
“Bu haberlerin nedeni mahkemeyi baskı altına almak ve mahkeme karalarını etkilemek, ayrıca kamuoyunda baskı oluşturma isteğinden ibarettir. Kaldı ki haberler tamamen yalan olup bahsettikleri gibi bir başvuru bulunmamaktadır. Bu tip yayınları yapan kuruluşlar ile ilgili her türlü hukuki işlem yapılacaktır” (ANKA)
YORUMLAR 2
  • aydın vatandaş 14 yıl önce Şikayet Et
    Haberal Herşeyin bir Bedeli var. Haberal ben senden şunu beklerdim bu işlere bulaşmaman neyin eksik güzel bir mesleğin birmilyar dolar üstü paran bilimle uğraşsaydın hastahaneleri geliştirmekle ama bir bedel ödüyorsun bu paraların gelirlerin kaynagı yargılamak değil niyetim varlık düşmanı değilim duam Allah düşmanıma cok para versin ki sayarken beni unutsun yapmayın bu güzel ülkeye demokrasiden yana olun kim gelirse saygı duyup tahammül edelim başka yolu yok bırakın gelişimin önünde durmayı yakışmıyor Bedelini adam gibi ödeyin ?
    Cevapla
  • muhammed erkal 14 yıl önce Şikayet Et
    başkent üniversitesi kimdir?. bu başkent üniversitesinin bir icraatı varmı? bir tane çivi çakmadılar bu memlekete, bir de çete kuruyor beyefendi...oh ne ala memleket...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi