Doğum bunalımından çıkamayan anne canına kıydı

İzmir'in Çiğli ilçesinde doğum sonrası girdiği bunalımdan çıkamayan Şenay Asar (26), evde kimse olmadığı sırada intihar ederek yaşamına son verdi.

Doğum bunalımından çıkamayan anne canına kıydı
Doğum bunalımından çıkamayan anne canına kıydı
GİRİŞ 19.06.2009 22:30 GÜNCELLEME 19.06.2009 22:30

Asar'ın, evinin salon kısmında eşarpla kendisini asarak intihar ettiği belirtilirken, olayın vardiyalı olarak bir fabrikada gece çalışan Ali Asar (29)'ın eşine telefonla ulaşamayıp evine gitmesi sonucu ortaya çıktığı öğrenildi.

İzkent 8841/1 sokak numara 16'da gece 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, bunalıma giren genç bir kadın, evinin salon kısmında kendisini tavana asarak intihar etti. Ali Asar ile 2 yıl önce evlenen Şenay Asar, yaklaşık 2 ay önce Yaşar Alp adını koydukları bebeklerini dünyaya getirdi.

İddiaya göre, hamilelik dönemi ve doğum sonrasında depresyona giren anne Şenay Asar, psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir ambalaj şirketinde vardiyalı işçi olarak çalışan Ali Asar, eşine bu konuda destek olmaya çalıştı. Olay günü akşam işe gittikten bir süre sonra Ali Asar, evde yalnız bıraktığı eşini merak ederek evi telefonla aradı. Telefonlarına cevap alamaması üzerine eşi Şenay Asar'ı ve 2 aylık bebekleri Yaşar Alp'i merak eden baba Ali Asar, yeni taşındıkları İzkent'teki evlerine geldi.

Kapıyı açtığında evin salon kısmına giden Ali Asar, eşinin cansız bedeniyle karşılaştı. Komşular tarafından polise haber vekilirken, 2 ay önce anne olan Şenay Asar'ın salonda eşarpla kendisini tavana asarak intihar ettiği anlaşıldı. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından talihsiz kadının cansız bedeni cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Asar'ın hamileliği sırasında ve doğum sonrasında depresyona bağlı olarak bunalıma girdiği iddia edildi. Canına kıyan genç kadının, eşiyle herhangi bir probleminin bulunmadığı öğrenilirken, herhangi bir intihar notuna da rastlanmadı.

KAYNAK: (CİHAN)
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!