2. Köprü'deki kaza trafiği kilitledi

Fatih Sultan Mehmet köprüsü geçisinde yol çalışmalarına trafik kazası da eklenince köprü kilitlendi. Kaza nedeniyle, ikinci köprü trafiği Mecidiyeköy girişine kadar uzadı.

2. Köprü'deki kaza trafiği kilitledi
2. Köprü'deki kaza trafiği kilitledi
GİRİŞ 03.07.2009 09:16 GÜNCELLEME 03.07.2009 09:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde meydana gelen kaza nedeniyle trafik durma noktasına geldi.

Köprüden Avrupa'dan Anadolu'ya geçiş noktasında meydana gelen kaza nedeniyle, ikinci köprü trafiği Mecidiyeköy girişine kadar uzadı.

Sabah saatlerde meydana gelen kaza kaldırıldı. Kaza esnasında oluşan kalabalık ise sürüyor.

TRAFİĞİN SON DURUMU İLE İLGİLİ CANLI KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜ'NDE ÇALIŞMA

Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü, 20 Haziran 2009 Cumartesi gecesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 40 gün sürecek olan "Genleşme derzlerinin değiştirilmesi çalışması" başlattı. Okulların kapanması, tatilcilerin kenti terk etmesi gitmesi nedeniyle trafikte rahat günler geçirmeyi bekleyen İstanbullular için 'trafik işkencesi' de böylece başlamış oldu. Çalışma nedeniyle köprünün Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçiş yönündeki iki şerit trafiğe kapatılınca, ilk andan itibaren uzun konvoylar oluşmaya başladı.

E-5'TE ÇALIŞMA BAŞLADI

İstanbul E-5 Karayolu'nda yaz ayı boyunca devam edecek bakım onarım çalışmaları dün başladı. Çalışmalara, Haliç Köprüsü'nden başlandı. Asfalt yenileme çalışması yapılan Eski Haliç Köprüsü, Edirne istikametinde trafiğe kapatılarak, bu yöndeki trafik akışı yeni köprüye yönlendirildi.

İlk etapta aşamalı olarak, taşımalı sistemle gece asfaltlamanın yapılacağı belirtirken, Haliç-Çobançeşme arasındaki yapılacak asfaltlamanın 10 Ekim'e kadar süreceği bildirildi. Zincirlikuyu Haliç Köprüsü arasındaki asfaltlamanın ise 6 Temmuz'da başlayacağı ve 20 Ağustos'ta sona ereceği belirtildi.

KAYNAK: HABER 7-SABAH
YORUMLAR 2
  • no name 14 yıl önce Şikayet Et
    editöre. sayın editör büyük bir sitesiyi yönetmektesiniz sizden ricam bir kaç öneri olacak bizim bunu söyleme sansızmız 1. si fsm gişelerine gelmeden tünel çıkışının emniyet şeridi bu şerid akşam vakti resmen normal serid miş gibi işliyor ve ilerde polis olduğu için ileride trifiği kitliyolar şu karışıklıkta birde onları görmek insanı çıldırtıyor 2. si anadoludan avrupaya gecerken elmalı barajını9n üstünde resmen gene 5. şerid işliyor buralarda ne bir eds sistemi nede polis var bunu dile getirebilirmsiniz bi haberle
    Cevapla
  • ozgurcocuk 14 yıl önce Şikayet Et
    .......... trafik milletin merakından kilitleniyor.kaza bahane
    Cevapla
DİĞER HABERLER
8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi