Bayram sabahı çifte cinayet

Esenyurt'ta market sahibi iki kardeş, bayram namazı sonrası başlarına sıkılan birer kurşunla öldürüldü. Polis, cinayet şüphelisi olarak kardeşlerin firarda olan eniştelerini arıyor.

Bayram sabahı çifte cinayet
Bayram sabahı çifte cinayet
GİRİŞ 20.09.2009 14:44 GÜNCELLEME 20.09.2009 14:44

Sabah saat 08.00 sıralarında Esenyurt, Ardıçlı Mahallesi Atatürk Caddesi 799. Sokak'ta bulunan Karahan Süpermarket'te meydana geldi.

Muharrem Karahan ve kardeşi İrbay Karahan, Hz. Osman Camii'nde bayram namazını kıldıktan sonra sahibi oldukları marketi açarak içeri girdi. Bir süre sonra markete gelen bir vatandaş, iki kardeşi kanlar içinde yerde buldu. Görgü tanığının haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Yapılan incelemelerde, iki kardeşin başlarına sıkılan birer kurşunla öldüğü belirlendi. Marketin camlarında ise kurşun izlerine rastlandı. Görgü tanıklarının ve ailenin yakınlarının ifadelerine başvuran polis, cinayet şüphelisi olan Karahan kardeşlerin firardaki enişteleri E.M.'nin yakalanması için soruşturma başlattı. Öldürülen kardeşlerle aynı binada oturan E.M.'nin bir süredir işsiz olduğu ve zaman zaman marketteki işlere yardım ettiği öğrenildi. Cinayete ilişkin E.M.'nin eşi Sevilay M.'nin de ifadesine başvuruldu.

Öte yandan olayı öğrenen Karahan kardeşlerin yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Muharrem ve İrbay Karahan'ın cesedi yapılan incelemelerin ardından morga kaldırılırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi