Bingöl'de çatışma: 4 terörist öldürüldü

Bingöl'de güvenlik kuvvetlerinin 'teslim ol' çağrılarına ateşle karşılık veren bir grup PKK terör örgütü mensubu arasında çatışma çıktı. Çatışmada ilk belirlemelere göre 4 terörist silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirildi.

Bingöl'de çatışma: 4 terörist öldürüldü
Bingöl'de çatışma: 4 terörist öldürüldü
GİRİŞ 26.10.2009 21:20 GÜNCELLEME 26.10.2009 21:20
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, bir grup teröristin Kiğı, Yedisu ve Adaklı üçgeninde barındığı duyumu alan güvenlik kuvvetleri operasyon başlattı. Bingöl 49. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'ndan kalkan helikopterler, teröristlerin barındığı bölgeye özel birlikleri indirdi.

Bölgede arama tarama yapan Mehmetçik, Kiğı, Yedisu ve Adaklı üçgeninde bulunan Akımlı bölgesinde henüz sayıları tespit edilemeyen bir grup terörist ile karşılaştı.

Mehmetçiğin 'teslim ol' çağrılarına ateş ile karşılık verilmesinin ardından bölgede çatışma başladı. Güvenlik kuvvetleri tarafından ablukaya alınan teröristler ile Mehmetçik arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 4 terörist silahı ile birlikte ölü olarak ele geçirildi.

Karanlık ve ormanlık alandan faydalanarak kaçan diğer teröristlerin yakalanması için bölgede hava destekli operasyonların devam ettiği bildirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 25
  • Oguz 14 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlar yerine(gedigine). Faruk kardes ayrica bu hakkarililerin actigi bir siteyede yorum yapiyorum,inan orayida cok bos birakmislar:) acilim sosyal alandada yapilmasi lazim..tore kan davalari toprak agalari,kucuk kizlarin yaslilarla evlendirilmesi bunlarin cozulmesi lazim..herif muslumanlikdan bahsediyor ama muslumanlikda var mi boyle seyler . ya bunlar kara cahil yada komunist pkk sempetazani marksistler...
    Cevapla
  • Mehmet İbrahim YAZGAN 14 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkür Ederim.... Sayın editör bey, ilginize teşekkürler ama kusura bakmayın, size bir sorum ve birde ricam olacak 1- Yazmış olduğum iki yorumum neden yayınlanmadı 2- Yayınlayacağınız yorumları iyice inceledikten sonra yayınlarsanız memnun kalacağız... Tekrardan teşekkür eder, Rabbim vazifenizde muvaffakiyetler sağlasın. EDİTÖR’ÜN NOTU: Lütfen bakınız Haber7 yorumları için genel bir ikaz http://www.haber7.com/haber/20080624/Haber-7-yorumlari-icin-genel-ikazlar.php selamlar…
    Cevapla
  • ismail erciyas 14 yıl önce Şikayet Et
    ismail erciyas mesac. EDİTÖR’ÜN NOTU: Lütfen bakınız Haber7 yorumları için genel bir ikaz http://www.haber7.com/haber/20080624/Haber-7-yorumlari-icin-genel-ikazlar.php selamlar…
    Cevapla
  • Faruk Akpınar 14 yıl önce Şikayet Et
    .... ağzına sağlık Oğuz kardeşim. konuşalım düşüncelerimizi açıklayalım. yoksa bunlar meydanı boş bulup savuruyorda ha savuruyorlar :)))
    Cevapla
  • Faruk Akpınar 14 yıl önce Şikayet Et
    .... yok olacaksınız, biteceksiniz, ölü yada diri. "tarihin tozlu sayfalarına merhaba deyin!" gel kardeşim yaşamak istiyorsan silahı bırak gel. bak milleti otobüs tepelerinden gezdirdiler avrupa kupası almış takım edasıyla. gel inadı bırak çöküyorsunuz. farkındasınız sizde... gel kardeşim akıllı ol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi