CHP İzmir İl Başkanı Sarıgül'e laf attı

Pazar günü İzmir'de gövde gösterisi yapan Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Başkanı Mustafa Sarıgül'e ilk tepki, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu'ndan geldi.

CHP İzmir İl Başkanı Sarıgül'e laf attı
CHP İzmir İl Başkanı Sarıgül'e laf attı
GİRİŞ 18.01.2010 20:58 GÜNCELLEME 18.01.2010 20:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İl Başkanı Nalbantoğlu, açıklamasında, Bornova'da Sarıgül'ün yaptığı miting alanının kaç kişi alacağını İzmir'de yaşayan herkesin bildiğini ifade etti. Nalbantoğlu, "Bu bilindiği halde toplantıya katılımla ilgili olarak verilen rakamlar, ancak hayal gücünün zorlanmasıyla ortaya çıkabilecek rakamlardır. Türkiye'nin dört bir yanından otobüslerle taşıyarak İzmir'e insan getirmelerine rağmen ortaya çıkan manzara, TDH'nin geleceğiyle ilgili açık bir mesaj vermektedir." dedi.

İzmirlinin, taşıma insanlarla miting ve bölücü söylemlerle rant elde etmeye çalışanlara tercihini bir kez daha açık şekilde gösterdiğini savunan CHP İl Başkanı, İzmirlilerin sosyal demokrasi ve çağdaşlıktan yana tercihiyle, toplama ve ideolojisi belli olmayan hareketlere cevabını verdiğini iddia etti.

Sarıgül'ün, daha önce partileşme süreçlerinin ocak ayında tamamlanacağını açıklamasına karşın hayal kırıklığı yaşattığını söyleyen Nalbantoğlu, "Sayın Sarıgül, bu hareketiyle Türk siyasi literatürüne yeni deyimler de kazandırmıştır. Basından öğrendiğimiz kadarıyla kurulması planlanan partinin genel başkanlığına Hikmet Çetin getirilecekmiş. Yani artık siyasette 'taşeron genel başkanlık' dönemi başlıyor" diye konuştu.

Sarıgül'ün, İzmir'deki konuşmalarında, AK Parti'yi ve icraatlarını eleştirmek yerine CHP ile ilgili açıklamalar yapmasını yadırgayan Nalbantoğlu, TDH ve Sarıgül'ün, AK Parti'nin tüm icraatlarından memnun olduğunu öne sürdü.

KAYNAK: (CİHAN)
YORUMLAR 2
  • Abid KONAK. ( İnş.Müh.) 14 yıl önce Şikayet Et
    sakın ha.. Bu ulkenin başına hangi parti gelirse gelsin ancak chp gelmesin allah aşkınıza ne yaptınız ne yapacaksınız ne yapmak istiyorsunuz bu halk bu kadar cahil değil bu halk bu kadar vurdum duymaz değil. adaiyebilirmisiniz önceki devre acemiidik usta olduk artık biz bu ulkeyi yönetmeye talibiz diyemezsiniz.Usta olduğunuzu bilir halk ancak hangi alanlardada ustaolduğunuzu bilir bu halk bunun için gerek yok. SAKIN HA.
    Cevapla
  • emre gümüş 14 yıl önce Şikayet Et
    hahahahahahhhhaaaa. Bu hareketi binlerce insan kabüllendi sen çıkmışsın o alanın kaç kişi alacağını tüm izmirliler bilir diyosun.kendin kaç kişi alacağını açıklayamıyosun.Böyle boş politikaları bırakın.daha fazla güldürtmeyin kendinizi.Niye bu kadar eleştiriyosunuz buyrun meydanlar çaık sizde yapın görelim keç kişi toplucaksınız.Ortada daha parti yok,seçimlere 1,5 yıl varken bu alanlar hınca hınç insanla doluyor.Bunlar boş şeylrt değil inanlar artık SARIGÜL diyor.sizlerede artık inanmıyor.tek inandığı SEVGİNİN KAZANACAĞI.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam