Freni patlayan kamyon dehşeti VİDEO

Eyüp'te, freni patladığı iddia edilen hafriyat yüklü kamyon dehşet saçtı. 2 otomobili biçen kamyonun, bir kadın da altında kalarak hayatını kaybetti. Görüntülere vatandaşların korku dolu anları böyle yansıdı:

GİRİŞ 08.03.2010 00:42 GÜNCELLEME 08.03.2010 00:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Altında aldığı kadını sürükleyerek ölümüne neden olan kamyon, park halindeki 2 kamyonet ve 2 otomobili de biçti.

Feci kaza, Sakarya Mahallesi Karadeniz Caddesi üzerinde saat 15:00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, yokuş aşağı seyreden ve sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 34 NZM 99 plakalı hafriyat kamyonunun fireni patladı. Sürücü, kamyonu durdurabilmek için yol kenarında park halindeki 2 kamyonet ve 2 otomobile çarptı. Yol ortasında duran ve karşıya geçeme çalışan Tuğba Ağıl da (32) kamyonun altında kalarak sürüklendi. Ağıl, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazanın meydana geldiği cadde savaş alanına döndü. Yol kenarındaki bazı ağaçlar devrilirken, bir gecekondu da kamyonun çarptığı aracın vurması ile hasar gördü. Kazanın ardından olay yerine gelen Tuğba Ağıl'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Ağal'ın yakınları polis tarafından sakinleştirildi.

Tuğba Ağıl'ın ceseti incelemenin ardından Eyüp Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


(CİHAN)
 

YORUMLAR 1
  • umut 14 yıl önce Şikayet Et
    baş sağlığı. ölene allahtan rahmet diliyorum ailesinede başsağlığı rabbim sabır versin... polislerimize gelince en ağır cezaları vermekle yükümlü olun lütfen..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...