ABD'de Furkan için dava açacak

İsrail askerlerinin Mavi Marmara’da katlettiği şehitlerden 19 yaşındaki ABD vatandaşı Furkan Doğan’ın babası Ahmet Doğan, ABD Dışişleri Bakanı Hıllary Clinton’dan çocuğunun hakkını aramasını istedi.

ABD'de Furkan için dava açacak
ABD'de Furkan için dava açacak
GİRİŞ 06.06.2010 09:07 GÜNCELLEME 06.06.2010 09:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Önceki gün ABD’nin Ankara Büyükelçisi James Jeffrey’in Clinton adına arayarak taziyelerini ilettiğini söyleyen baba Doğan, Büyükelçi ile aralarında geçen telefon konuşmasını şöyle anlattı: “Büyükelçi ‘ne yapabiliriz’ diye sorunca kendisine ‘ bundan sonra çocuğumun haklarını nasıl arayacaklarını, nasıl somut adımlar atacaklarını’ sordum. O da bana konuyu hemen araştırmaya başlayacaklarını ve en geç 2-3 gün içerisinde beni bilgilendireceklerini söyledi. Ahmet Doğan, oğlunun Amerikan sadece vatandaşı oyması nedeniyle işlemlerin ABD otoriteleri tarafından yürütüleciğini de belirtti.

KAYNAK: STAR GAZETESİ
YORUMLAR 1
  • Yıldız Melek 13 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin şehit Furkanımızı.. Çok üzüldüm Furkana.İsrail bunun hesabını vermeli,cezasını en ciddi bi şekilde çekmeli.9 şehit etmek yok yere demiyeceğim şehit etmek iğilik yolunda hemde.Katil isreil siz bi marka oldunuz ama tuvalet kağıdına,bayrağınız orada,gördüm nette dolaşıyor.az bile size.Ama TÜRK BAYRAĞ TÜM DÜNYAda ellerde.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi