Özgen: PKK cesetleri 2'ye bölüyor VİDEO

Uzun süre görev yaptığı bölgede Terör olaylarını değerlendiren emekli Orgeneral Necati Özgen Şemdinli’deki saldırıları uzaktan ve muhtemelen roketatar ile gerçekleştiğini söyledi.

GİRİŞ 19.06.2010 13:57 GÜNCELLEME 19.06.2010 13:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hakan GÖKSEL'in haberi

NTV’de terör olaylarını değerlendiren emekli orgeneral Necati özgen Şemdinli’deki saldırıları uzaktan ve muhtemelen roketatar ile gerçekleştiğini bildirdi.

Tekeli’ye Hakuk Kampın’ın daha yakın olduğunu söyleyen Özgen teröristlerin dere yolunu kullanılarak bölgeye girdiğini tahmin ettiğini söyledi.

Basında yer alındığı ya da tahmin edildiği gibi karakola baskını ya da binaya saldırı gibi algılanmaması gerektiğini söyleyen Özgen gezici birlikler olduğunu kendi çadırlarını kendi sırtından taşıyan askerler olduğunu söyledi.

Özgen yapılan saldırının büyük bir ekiple gerçekleştiğini ve zannedildiği gibi askerlerin burnunun dibinde gerçekleşmediğini ve muhtemelen roketarlar kullanıldığı ya da menzili 1-2 kilometreyi bulan uzun menzilli silahlar kullanıldığını söyledi… 

Özgen özellikle bir konuya dikkat çekti. Teröristlerin kayıplarının 12 olduğunun açıklandığını fakat kaybın daha büyük olduğunu tahmin ettiğini söyledi.

Yıllardır bölgede görev yapan Özgen PKK'nın bu konuda çok daha tedbirli davrandığını ve arkalarında zayiyat bilgisi bırakmamak için cesetlerini taşıyamadıklarında 2'ye bölüp götürdüklerini söyledi...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • hüseyin yörük 13 yıl önce Şikayet Et
    halk artık böyle uyutulmuyor paşam. sorarlar size diğerlerini kesip götürdülerde 12 tanesini hediye diyemi bıraktılar. hadi kestiler diyelim kesecek kadar vakit bulabiliyorlarsa kendilerinden eminler öylese. artık böyle sow yapan eski askeriyenin halkı uyutma yalanlarından bu millet bıktı. ki daha geçtiğimiz günlerde tsk nın koyduğu mayına basıp sehit olan askerlerimiz için dahi pkk nın koyduğu mayına basıp şehit oldu denilmişti.
    Cevapla
  • ahmet ilhan 13 yıl önce Şikayet Et
    istenseydi 1 yılda bitilirdi.. pkk ile milleti duasını almadan mücadele edilmez. yemin merasiminde kışlaya sokulmayan baş örtülü anneler olduğu sürece alemlerin rabbi muzafferiyet vermiyecek gibi gözüküyor.ciddi olarak da teröre karşı önlen aldıklarını göremiyorum. muazzam lüks,pahalı binlerce ordu evleri yapılırken eratın güvenliği için zerre kadar önlem alındığını ben hiç göremedim.omzu kalabalıklar ihtilal planlamaktan terörle mücadeleye vakit bulamıyorlar.12 eylül öncesi gibi terörle mücadeleyi ihtilalden sonrayamı bıraktılar acaba
    Cevapla
  • yıldırım izzet 13 yıl önce Şikayet Et
    ŞEHİTLER ÇOĞALINCA BUNUN GİBİLER. tvye çıkıp şov yaparlar siz daha önce kestiğiniz için böyle bir yorum yapıyorsunuz milleti nasıl bilirsin kendim gibi misali,timsah gözyaşlarınıuz bitmez sizin gibiler var oldukça 3,dğnya savaşı o yüzden yakındır mazallah
    Cevapla
  • mert 13 yıl önce Şikayet Et
    birilerinin ekmeği kesiliyor son canlarını çekiyorlar. arkadaslar bir ülkede işler ne zman yoluna girmeye baslasa iç karısıklık cıkararak o devleti devirmek esas alınmıstır osmanlıda aynıydı yenıcerilerin bahsisi kalktıgın da iç isyan cıkarıp padişahları ındırmediler mi ? simdi birilerinin bir seyleri kesilmiş demekki azdılar neden bu kadar mucadele ettiklerini sanıyorsunuz..?
    Cevapla
  • realist77 13 yıl önce Şikayet Et
    başka yalan bulamadiniz. dağ başinda elektirkli testereylemi cesetleri ikiye bölüyorlar acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!