Terhisine 25 gün kala şehit oldu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Beyyurdu Karakolu'nun üst bölgesinde, dün gece çıkan çatışmada şehit olan Gaziantepli Er Mahmut Yalçındağ'ın terhisine 25 gün kaldığı öğrenildi. Şehidin annesi oğluyla son görüşmesini anlattı.

Terhisine 25 gün kala şehit oldu
Terhisine 25 gün kala şehit oldu
GİRİŞ 06.07.2010 12:24 GÜNCELLEME 06.07.2010 12:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, jandarma üst bölgesine terör örgütü PKK üyelerince düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Jandarma Er Mahmut Yalçındağ'ın Gaziantep'teki evinde yas var.

Beyyurdu Jandarma Karakolu'nda görevli şehit Jandarma Er Mahmut Yalçındağ'ın (22), Onur Mahallesi 84 Nolu Sokak'taki evine tam donanımlı ambulanslar ve sağlık görevlileri ile birlikte gelen askeri yetkililer, anne Fethiye (55) ile baba Cemal Yalçındağ'a (60) acı haberi verdi.

Şehit Mahmut Yalçındağ'ın başta anne ve babası olmak üzere tüm yakınları üzüntüye boğuldu. Haberin duyulması üzerine yakınları ve mahalle sakinleri şehit evine gelerek destek oldular.

Bu arada, Şahinbey Belediyesi tarafından, şehit ailesinin evinin bulunduğu sokağa çadırlar kuruldu ve taziye için gelenler ağırlandı.

Şehit Er Yalçındağ için Kuran-ı Kerim okundu ve topluca dua edildi.

-''KENDİNE İYİ BAK ANNE DEDİ''-

Şehit annesi Fethiye Yalçındağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlu ile dün akşam telefonla görüştüğünü ve kendisine iyi olduğunu söylediğini belirtti.

Anne Yalçındağ, ''Oğlum bana iyi olduğunu ve benim de kendime iyi bakmamı istedi. Çünkü oğlum, ayaklarımdan rahatsız olduğumu biliyor ve bu nedenle sağlığıma dikkat etmemi istedi, 'kendine iyi bak anne' dedi. Oğlumun, tezkere almasına 25 günü kalmıştı'' diyerek, ağıtlar yaktı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi jandarma üst bölgesine terör örgütü PKK üyelerince dün gece düzenlenen silahlı saldırıda 3 asker şehit olmuş, 3 asker yaralanmış, 10 terörist de ölü olarak ele geçirilmişti.

Şehidin yarın toprağa verileceği bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Yusuf BAĞCI 13 yıl önce Şikayet Et
    ŞEHİDİMİZE CENABI ALLAH RAHMET EYLESİN. Eli kanlı pkk militanlarına sesleniyorum.Neyin savaşını veriyorsunuz Türkiye de huzur içerisinde yaşıyorsunuz Türkiye Büyük Millet Meslisinde temsil ediliyorsunuz.Bu devlet Saddam Hüseyinin Halepçe olayından sonra size kapılarını açmadımı o zaman Saddama kızıyordum yaptıklarına şimdi bakıyorum çoçukların öldüğü için tasvip etmiyorum ama ekmek yediğin kapıya ihanet etmekten kaçınmıyorsunuz kalleşçe askerlerimizi şehit ediyorsunuz Türkiye devleti saddamdan daha güçlüdür haberiniz olsun sabır taşını çatlatmayı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama