Zonguldak'ta tersane kazası: 4 ölü

Zonguldak Eğerli'de Ustaoğlu Gemi Tersanesi'nde iskele çöktü, olayda 4 işçi hayatını kaybetti, 3 işçi de yaralı. Tersane kazasında hayatını kaybeden ve yaralanan işçilerin isimleri de belli oldu.

Zonguldak'ta tersane kazası: 4 ölü
Zonguldak'ta tersane kazası: 4 ölü
GİRİŞ 24.07.2010 17:37 GÜNCELLEME 24.07.2010 17:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, gemi tersanesindeki iskelenin çökmesi sonucu 3 işçi öldü, 3 işçi yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ustaoğlu Gemi Tersanesi'nde, gemi yapımı için kurulan iskelenin çökmesi sonucu altında kalan işçiler Şenol Tönen, Osman Yüksel ve Mehmet Coşkun olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yaralanan Abdullah Fidan, Tuncay Güner ve Levent Çimen ise ilçedeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaymakam Osman Ekşi ile Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Tersane ve hastane önüne gelen ölenlerin yakınları sinir krizleri geçirdi.

ÖLÜ SAYISI 4'E ÇIKTI

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, iskelenin çöktüğü tersanede yaralanan işçilerden birinin yaşamını yitirmesiyle ölü sayısı 4'e yükseldi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ustaoğlu Gemi Tersanesi'nde, gemi yapımı için kurulan iskelenin çökmesi sonucu ağır yaralanan işçilerden Tuncay Güner, kaldırıldığı Ereğli Özel Echomar Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Çöken iskelenin altında kalan işçilerden Şenol Tönen, Osman Yüksel ve Mehmet Coşkun, olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Diğer yaralılar Abdullah Fidan ve Levent Çimen'in tedavileri sürüyor.

Bu arada ölen işçilerden Mehmet Coşkun, Şenol Tönen ve Osman Yüksel'in cenazelerinin, Cumhuriyet Savcısının incelemesini tamamlamasının ardından Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • fehmi özcan 13 yıl önce Şikayet Et
    herşeyde akp yi ve başbakanı suçlayanlar!. ereğli belediye başkanı chp lidir ve sıkı ulusalcıdır. her seferinde akp ve başbakan diyen kişilerden cevap bekliyorum.buyursunlarchp li belediye başkanı ne diyecek!
    Cevapla
  • İsmail Diken 13 yıl önce Şikayet Et
    ???. Sayın başbakan buna da kader der, desin bişey dediğimz yok elbetteki kaderde ölüm vardır , ama bir zengin patronu savunmak için söylenilmesi işçilerin sağlıksız ortamlarda çalışması ölüme davetiye çıkarıyordur. bence kaderdir değildir yerine önlem almaya itmek gerek bu kişileri.Kader diyerek bu tür olayların içinden kendinizi çekemezsiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Smart büyüdü! Yeni modeli sosyal medyayı salladı! Tasarımcısı Türk çıktı
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?