Kanyonda kaybolan 12 kişi bulunamadı

Kastamonu Pınarbaşı ilçesinde bulunan ve dünyanın ikinci büyük kanyonu olarak nitelendirilen Valla Kanyonu istikametine yürüyüş yapan yedi erkek beş kadından oluşan gruptan haber alınamıyor.

Kanyonda kaybolan 12 kişi bulunamadı
Kanyonda kaybolan 12 kişi bulunamadı
GİRİŞ 30.08.2010 05:05 GÜNCELLEME 30.08.2010 05:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Muratbaşı köyü Gere mahallesinden saat 11.00'de Valla Kanyonu istikametine doğru yürüyüşe çıkan grubun saat 17.00'de kanyondan çıkması bekleniyordu. Gruptan haber alamayan yakınları, saat 20.30'da Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığına durumu bildirdi.

İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ile köy muhtarı grubun gidebileceği istikameti ve çevresini aradı. Arama çalışmaları sırasında grupla ilgili hiç bir ize rastlanmadı. Kastamonu il sivil savunma ekipleri hava şartları müsait olmadığı için arama çalışmalarına sabah erken saatlerde başlayacaklarını söyledi.

Haber alınamayan gruptakilerin kimlikleri henüz tespit edilemedi.

 

YORUMLAR 3
  • isme gerekyok 13 yıl önce Şikayet Et
    Gene Muhtarın oyunu olmasın. 2001 senesinde kuzenlerim 5 kişilik profesyonel ekip olarak o kanyonu gectiler hatta ozaman kayboldular diye olay olmustu muhtar koyu tanıtmak icin yalan soylemisti ra.. gazetesi abartarak yazmıştı bir tanesi kabul etmemişti sadece ozuru devlet televizyonu yapmıştı ben kendi ellerimle ugurladım persembe gunu muhtar carsambadan beri kayıplar demişti ve bu arada gecilmeyen dedikleri kanyon en sonunda geçildi 9 saatte gecerim diyen biride kenardan yurumustu onun izlerini bile bulmuslardı
    Cevapla
  • karas37 kast 13 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun. ihbarı yapan oranın köylüleridir illa tanımalarına gerek yok.o kanyon çok tehlikeli bende çok gittim,çok kişi öldü orda,öyle adrenalin hormonlarının test edileceği amerikan kanyonlarına benzemez...rehbersiz gitmemek gerekiyo..inşallah bulunurlar çok geçmiş olsun
    Cevapla
  • Recep ÖZTÜRK 13 yıl önce Şikayet Et
    Kimlikleri belli değilse. Kimlikleri belli değilse ihbar yapan aileler kim. Allah yardım etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı