Referandumda nasıl oy kullanacaksınız?

Türkiye, 12 Eylül 1980'de demokratik düzeni silah zoruyla yıkanların yazdığı darbe anayasasını değiştirmek için yarın sandık başına gidiyor. Ancak oyunuzun geçerli sayılması için yapmanız gereken birkaç işlem var..

Referandumda nasıl oy kullanacaksınız?
Referandumda nasıl oy kullanacaksınız?
GİRİŞ 11.09.2010 01:01 GÜNCELLEME 11.09.2010 01:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Peki referandum'da nasıl oy kullanacağız.

Yanımıza almamız gereken belgeler neler?

Oy pusulasını katlarken nelere dikkat edilmeli?

İşte tüm ayrıntıları ile oy kullanma rehberi...

BÜYÜK TABLO İÇİN TIKLAYIN>>>>

KAYNAK: ZAMAN
YORUMLAR 9
  • sadbinebivakkas 13 yıl önce Şikayet Et
    Ben sandık başına gitmeyeceğim. Çünkü ben Allahın helal haram teşri konun koyma yasak serbet yetkisin Allaha özğü bir sıfat olduğuna beni heva hevesine göre yönetec bir VEKİL seçmiyorum.Benim inadığım Allah göklere nasıl hükmediyorsa yerüzüne dede yegane otariterdir.Onun da kanunu var onunda anyasa kitabı var.benim gibi bir yaratılmış benim üzerinde otariter kabuletmiyorum. Allahı bu anlamda tek liyorum (O, hükmüne hiç kimseyi ortak etmez.) (Kehf: 26)
    Cevapla
  • emrehan erdiloglu 13 yıl önce Şikayet Et
    BEN AKP Lİ DEĞİLİM AMA. bu referandumda EVET diyeceğim. anayasa tasarısını inceledim. AKP anayasası olarak görmayorum. AKP li değilim ama hak ve özgürlüklerin sınırını genişlettiğini gördüm, ileri medeniyet seviyesi için bir adım olacağını anladım ve EVET diyeceğim.
    Cevapla
  • sebtan taş 13 yıl önce Şikayet Et
    sezgin sergeçten ÖZÜRDİLERİM. OKTAY a cevap yazacağıma size yazmışım kusura bakmayın
    Cevapla
  • sebtan taş 13 yıl önce Şikayet Et
    SEZGİN SERGEÇ e. Belliki MHP lisin ( CHP) .Seçim başlamadan fesat çıkarmaya çalışanlardansın.Eğer biraz vijdanın varsa ona kulak ver.Ölülerden medet uman kişilerden değiliz .Bu iş inananların ve inanmayanların mücadelesidir.Allahın izniyle her zaman hakk GALİPTİR.
    Cevapla
  • oktay 13 yıl önce Şikayet Et
    ölüler oy kullanacakmı. ilginç son günlerde ölülere bile seçmen kağıdı gelmeye başladı YSK bu konu için neden açıklama yapmıyor bu memlekette bu işler nasıl oluyor 30 yıl önce ölen birine seçmen kağıdı geliyor yine bir dümenler dönüyor bakalım hayırlısı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı