Beşiktaş taraftarları metrobüse saldırdı!

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi için siyah beyazlı taraftarlar metrobüslerle Kadıköy'e gitmek için Zincirlikuyu istasyonunda turnikeleri ücretsiz geçmek isterken olay çıkardı. Metrobüsler tekmelendi camları kırıldı.

Beşiktaş taraftarları metrobüse saldırdı!
Beşiktaş taraftarları metrobüse saldırdı!
GİRİŞ 20.09.2010 04:00 GÜNCELLEME 20.09.2010 04:00
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Beşiktaş çarşıda toplanan yaklaşık bin kişilik grup, Barbaros Bulvarını kapatarak Zincirlikuyu'ya kadar yürüdü. Zincirlikuyu'daik otobüs durağında turnikelerin üzerinden atlayan taraftarlar, Metrobüsleri yumruklayıp, tekme attı.

Beşiktaş taraftarları, Süper Lig'de oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi için Kadıköy'e hareket etti. Beşiktaş'ta toplanıp uzun süre tezahüratlarda bulunan yaklaşık bin kişilik grup bir süre sonra topluca hareket etti.

Beşiktaş lehine, Fenerbahçe aleyhine sloganlar atan grup Barbaros Bulvarı'na çıkarak yolu trafiğe kapattı. Trafiğin aksamasına neden olan taraftarlar ambulansların da geçmesine engel oldu. Polisin ve bazı taraftarların uyarısı üzerine bir süre yolun tek şeridi trafiğe açıldı. Bu sayede bazı araçlar ve bir ambulans yoluna devam edebildi.

Siyah beyazlı taraftarlar Beşiktaş Meydan'dan Zincirlikuyu'daki metrobüs durağına kadar yürüdü. Metrobüse gelen taraftarlar burada turnikelerin üzerinden atladı. İlk anda boş metrobüslerin bulunmaması üzerine taraftarlar taşkınlık çıkardı. Yolcu dolu metrobüse tekme ve yumruk sallayan taraftarlar sarı lacivert bayrak taşıyan bazı araçlara da şişe fırlattı. Durağa gelen az sayıdaki polis ekipleri taraftarları engellemeye çalıştı. Boş metrobüslerin gelmesiyle taraftarlar araçlara hücum etti. Metrobüsleri tıklım tıklım dolduran taraftarlar bu araçların camlarını da yumruklamaya başladı.

Yumruk ve tekme darbeleriyle bazı metrobüslerin camları kırıldı. Taraftarların duraktan taşınmasıyla ulaşım da normale döndü.

Kalabalık taraftar ve taşkınlıkları nedeniyle vatandaşlar da zor anlar yaşadı. Araçlara binemeyen vatandaşlar bir süre beklemek zorunda kaldı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 50
  • osmanmert 13 yıl önce Şikayet Et
    bjk den tahsil edilmeli. futbol teröristlerine dur denilmeli stadlara sarhoş taraftarlar alınmamalı
    Cevapla
  • nadirkelleci 13 yıl önce Şikayet Et
    fenerliyim, ama kim taşkınlık yaparsa cezasını bulsun.. mesela geçen sene şampiyonluğu kaybettik, stadı yaktı fenerli ayyaşlar, öncelikle, stad çevresinde alkolü yasaklayacaksın, maça kadar içip içip gelenler maçta sövüyorlar, eline geçeni atyıyor, sanki savaş var, bunu kaldırmadan toplum düzelmez..
    Cevapla
  • ibrahim atalay 13 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Beşiktaşlı olamaz!. Bende Beşiktaşlıyım ama bunu yapan insan olamaz,hainler hangi hakla devlet malına zarar veriyorlar anlamış değilim,hadi fb otobüsüne saldırsalar anlayacağım ama belediyenin ne suçu var.Sorunlu kimse en kısa sürede tespit edilmeli ve cezalandırılmalıdır.
    Cevapla
  • Yusuf Süleyman 13 yıl önce Şikayet Et
    MEHDI´NIN YASADIGI SEHIRDEKI TEPINENLER,KAN DÖKENLER, HIRSIZLAR,HORTUMCULAR. trafik canavarlari, holiganlar, ihanetciler, kopyacilar, darbeciler ve KOC´lar uysallasacaklar! Hepsi süt dökmüs kedi gibi olacaklar.2015´ten sonra bambaska olacaklar.MEHDI´nin gücünü zaman anlayacaklar.Saydiklarimin hepsi Kuransiz, namazsiz, imansiz, tövbesiz, duasiz ve fakirlere yardimsiz gün gecirmeyecekler.Bugün tepisenler o günlerde utanacaklar ve sürekli tövbe eder vaziyette bulunacaklar.Cünkü herkes artik bilecek ki KIYAMET COK YAKIN!Hz.ISA´nin gelisi cok yakin!Islam´in dünya hakimiyeti cok yakin!
    Cevapla
  • mehmet kara 13 yıl önce Şikayet Et
    SÜRÜ PİSKOJİSİ. tek başına gıkı çıkamayan varlıkların üç beş kişi bir olunca kendilerine her şeyi mubah görüp yapmadığını bırakmıyorlar malesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?