Yargıtay'dan dinlemelerle ilgili suç duyurusu

Yargıtay Başkanlığı, basında yer alan, bazı Yargıtay üyelerine ait ses kayıtları nedeniyle Yargıtay binası ve telefonlarının dinlenip dinlenmediği konusunun araştırılması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Yargıtay'dan dinlemelerle ilgili suç duyurusu
Yargıtay'dan dinlemelerle ilgili suç duyurusu
GİRİŞ 12.01.2011 16:54 GÜNCELLEME 12.01.2011 16:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yargıtay Genel Sekreteri Salih Kocalar imzasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilen yazıda, basında yer alan haberlerde Yargıtay'da telefon ve ortam dinlemesi yapıldığına yönelik bilgilerin yer aldığı belirtildi.

Yazıda, konunun araştırılması ve ilgililer hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılması istendi.

Bugün bazı gazetelerde Yargıtay 8. Ceza Dairesi Üyesi Hamdi Yaver Aktan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarına ilişkin haberler yer almıştı.

Yargıtay Başkanlığının daha önce de bu yöndeki haberler sonrasında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdiği başvurular bulunuyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • engin mehmet özertan 13 yıl önce Şikayet Et
    TAM TAHMİN ETTİĞİM GİBİ. Haberi okuduğumda, bunlar kesin bu yargıtay üyesinin yaptığı kanunsuzluğu (daha ağır yazacaktım ama Haber 7 nin başı benim yüzümden belaya girmesin diye hafiflettim) soruşturmaz ama kim bu dinlemeyi yapıp bizim kanunsuzluk ve sahtekarlıklarımızı deşifre ediyor diye araştırmaya girerler demiştim.Malesef haklı çıktım. Bu yargıçların ve onlar hakkında gereğini yapmayanların hemen görevlerinden ayrılması ve insanların görmeyeceği yerlere gidip tövbe istiğfar etmeleri lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor