Divriği'de yangında ölenler defnedildi

Sivas'ın Divriği ilçesinde çıkan yangında hayatını kaybeden aynı aileden 2'si çocuk 4 kişinin cenazeleri, toprağa verildi.

Divriği'de yangında ölenler defnedildi
Divriği'de yangında ölenler defnedildi
GİRİŞ 01.02.2011 15:37 GÜNCELLEME 01.02.2011 15:37

İlçe merkezinde iki katlı ahşap evde çıkan yangında ölen İsmail Kırkayak, imam nikahıyla yaşadığı Gülüzar Özdemir ve çocukları Kerem (12) ile Erdem Özdemir'in (9) cenazeleri, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Morgu'ndaki otopsinin ardından Divriği ilçesine bağlı Göndüren köyüne getirildi.

Cenazeler, köy meydanında kılınan namazın ardından toprağa verildi. İki kardeş Kerem ile Erdem Özdemir, aynı mezara yan yana gömüldü.

Cenazeye ailenin yakınlarının yanı sıra Divriği Kaymakamı Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hakan Gök, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Şaşmaz, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kerem ile Erdem Özdemir'in öğretmenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Divriği'de pazar günü saat 02.00 sıralarında Abuçimen Mahallesi'ndeki iki katlı ahşap bir evde çıkan yangında, İsmail Kırkayak, imam nikahıyla yaşadığı Gülüzar Özdemir ve çocukları Kerem ile Erdem Özdemir hayatını kaybetmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı