Isparta'da tren seferleri kaldırıldı

Isparta-Burdur tren seferlerinin iptal edilmesinin ardından şimdi de zarar ettiği gerekçesiyle Isparta-Dinar-İstanbul tren seferlerinin Isparta-Dinar arası iptal edildi.

Isparta'da tren seferleri kaldırıldı
Isparta'da tren seferleri kaldırıldı
GİRİŞ 04.01.2005 23:43 GÜNCELLEME 04.01.2005 23:43

Isparta-Burdur tren seferlerinin iptal edilmesinin ardından şimdi de zarar ettiği gerekçesiyle Isparta-Dinar-İstanbul tren seferlerinin Isparta-Dinar arası iptal edildi. Trenle İstanbul'a gidecek olan yolcular Dinar'a kadar servis otobüsleri ile götürülecek.

Pamukkale Ekspresi Afyon'a bağlı Dinar ilçesinden hareket edecek. Isparta-İstanbul tren yolcuları ise Dinar iline kadar kiralanacak otobüslerle götürülecek. Isparta Gar Müdürlüğü, Pamukkale Ekspresi için sadece gişe ve servis otobüsü hizmeti verecek.

Isparta-İstanbul tren yolcuları Dinar'da aktarma yapıyordu. Isparta-Dinar arasında yolcu taşıyan tren, zarar ettiği gerekçesiyle kaldırıldı. Bunun yerine Dinar'a kadar yolcular ihale edilecek özel bir firma tarafından otobüs servisleri ile taşınacak.

Aynı şekilde İstanbul'dan Isparta'ya gelecek yolcularda Dinar'a kadar trenle buradan da Isparta'ya otobüs servisleri ile seyahat edecek. Bu uygulamaya gerekçe olarak ise TCDD'nin zarar etmesi gösterildi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Isparta Vali Yardımcısı Ruhi Yaylacı, TCDD 7. Bölge Müdürü Hasan Tahsin Köprülü'nün kendisini ziyaret ettiğini ve zarar ettikleri gerekçesiyle böyle bir uygulamaya geçildiğini söyledi.

Geçtiğimiz aylarda da aynı şekilde zarar ettiği gerekçesiyle Isparta-Burdur seferleri iptal edilmişti. Göller Bölgesi Ekspresi ile İzmir'e gitmek isteyen yolcular, İzmir Torbalı'da yapılan bakım nedeniyle 17 Ocak 2005 tarihine kadar beklemek zorunda.

CİHAN

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!