Soner Yalçın ve 4 kişiye gözaltı kararı

Sabah saatlerinde polisin ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında baskın düzenlediği Odatv sitesinin yöneticisi gazeteci Soner Yalçın'ın da aralarında bulunduğu 4 kişinin gözaltına alınmasına karar verildi.

Soner Yalçın ve 4 kişiye gözaltı kararı
Soner Yalçın ve 4 kişiye gözaltı kararı
GİRİŞ 14.02.2011 11:30 GÜNCELLEME 14.02.2011 11:30
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz'ün ''Ergenekon'' soruşturması kapsamındaki talebi üzerine, İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesinin kararı doğrultusunda, internet yayını yapan Odatv'nin merkezinde ve yöneticisi Soner Yalçın ile Barış Terkoğlu, Ayhan Bozkurt, Barış Pehlivan'ın ev ve iş yerlerinde arama yapılıyor.

Bu arada, mahkeme, Yalçın, Terkoğlu, Bozkurt ve Pehlivan'ın gözaltına alınmasına karar verdi.

YORUMLAR 56
  • Fehmi DOĞAN 13 yıl önce Şikayet Et
    SONER yakalandı. Ya küçük?. Halen darbe peşinde olan KÜÇÜK ne zaman yakalanacak?
    Cevapla
  • Harunca 13 yıl önce Şikayet Et
    Tuncay tezel bey sonuna kadar haklı. İnsanlarımızı ne hale getirdiler.Toplu taşıma araçlarına binerken besmele çekiyorum insanlar garip garip bakıyor,elhamdülillah diyorsun alaycı bi ifadeyle bakıyorlar,bir yerde mescit soruyorsun sanki uzaydan gelmişsin gibi bakıyorlar.Bu baskı değilde neeee.
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    28 ŞUBAT 1.000 YIL DEVAM EDECEK DİYEN HUKUKSUZ, ANTİDEMOKRAT, ANTİATATÜRKÇÜ. Bir yapı 11 yıl sonra milletin maneviyatı, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin içine sızmış çeteleri temizleme arzusu, ordunun içindeki çürük elmaları temizlemeye karar vermesi ile çöktü. Siz buna ağlıyorsunuz. Hukuksuzluk istiyorsunuz. Kendi diktatörlüğünüzü istiyorsunuz. HİTLERİN FAŞİST BASKISINI, SADDAMIN ULUSALCI SOSYALİZM DİKTASINI, STALİNİN MUHALİFLERİ YOK EDİŞ SİSTEMİNİ, MAONUN ZORAKİ KÜLTÜR DAYATMASINI UYGULAYAMIYORSUNUZ DİYE Mİ AĞLAŞMAYA BAŞLADINIZ EY ERGENEKONCULAR?
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    CUNTAYA, İHTİLALCİYE, DARBECİYE YARDIM ETTİĞİ İDDİA EDİLENLERİN. Göz altına alınmasına niye şaşırmış gibi takılan uyanıklar var bu ülkede? Bir uyanık olarak kendinizi görmeyin arkadaşlar. Türk Milleti zekidir ve damarlarında asil kan vardır. YEMEZLER BU NUMARALARI YEMEZLER.. Bu arada OdaTv sitesinde bir kere bile yorumlarım yayınlanmadı, bizzat telefon açıp görüşmüştüm niye çıkarmıyorsunuz diye. Bu mu objektifliğiniz, bu mu demokratlığınız demiştim. Cevap alamadım, muhatap bulamadım.
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    CETİNHAK, BU KADAR BASKI NİYE DİYE BİZ DE SORUYORUZ. 1938den beri niye halk sindiriliyor, korkutuluyor, türlü korkularla baskı altında tutuluyor, maneviyatı sökülüp alınmaya çalışılıyor materyalist yobazlar tarafından. LAİKÇİ TARİKATI, ULUSALCI MAOCULAR, MARKSİST LENİNİSTLER TARAFINDAN KUŞATILAN HALK BUGÜNE KADAR ALLAH DESE ŞERİATÇI İLAN EDİLDİ. MAŞALLAH, İNŞALLAH DİYEN PARTİLER ŞERİATÇI DİYE KAPATILMAYA ÇALIŞILDI. Biz de bunu anlamadık on yıllardır cetinhaklar niye 73 milyona yapılan bu baskıları görmedi diye..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar