Kamil Koç'un mescidi niye kapalı?

Kamil Koç firmasının Ataşehir terminalindeki mescidin kaldırılmasına isyan eden vatandaşa facebook üzerinden verildiği iddia cevaplar şaşırtırken, firma yetkilileri iddiaları reddetti İşte ilginç iddia:

Kamil Koç'un mescidi niye kapalı?
Kamil Koç'un mescidi niye kapalı?
GİRİŞ 15.02.2011 16:54 GÜNCELLEME 15.02.2011 16:54
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Şehirlerarası yolcu taşımacılığının köklü markalarından Kamil Koç’un Ataşehir terminalindeki mescidin kapatılması ibadet ihtiyacını gidermek isteyen vatandaşların tepkisine yol açtı.

www.sicakgundem.com sitesinde yer alan İzzet Taşkıran imzalı haberde yer alan bilgilere göre, mescidin neden kapatıldığını merak eden vatandaş,  8 Şubat 2011 tarihinde umuma açık bir mail atarak, "Bu hareketle firma Namaz kılan yolcu istemiyoruz’ demeye getirilmiş. Benden para kazanmak istiyorsanız önce bana, inancıma saygı göstermek zorundasınız. Bende artık firmanıza cüzdanımı kapatıyorum." isyanında bulundu.

Habere göre, sosyal medya ağlarında bundan sonra, ilginç gerekçeler sıralandı. Kimi mescidin depo ihtiyacından dolayı kapatıldığını öne sürdü.  Bir başka  açıklamada yer alan ifadeler ise tam anlamıyla şaşırtıcıydı: "Bu ifadeler yanlış. Çünkü, mescit depo ihtiyacı olduğu için kapatılmadı. Çok farklı ibadethaneler var. Hıristiyan yolcuya ibadetini yapsın diye kilise açılmadığı için çifte standart olmasın diye mescit de kapatıldı. Din ve mezhepler arasında ayrıcalık olmasın istenildi”

Haberi yapan sitenin muhabiri facebook'ta yer alan iddiaların doğruluğu için firmayı aradığında, Firmanın Genel Müdürlüğü'nde çalışan ancak ismini vermek istemeyen bir yetkilinin "Mescitin kapatılmasının doğru olduğunu ancak şu an için Ataşehir şubesinde tadilatlar yapıldığını bunun için mescidin kapalı olduğunu" belirtten açıklaması ile karşılaştı.

Yetkili "geçici bir ibadet yeri gösterilemezmiydi?" sorusunu "Bu konuda bilgim yok gerekli açıklama daha sonra basına yapılacak" diye cevap verdi.

Firmanın konuyla ilgili basın açıklaması yapması bekleniyor...

(Haber 7)

YORUMLAR 17
  • Barbaros Gülcan 13 yıl önce Şikayet Et
    karanlik TAN aydınlığa.... İki farklı yorum okuyup dinden soğuyabiliyorsa insan , önce kendi imanını sorularla sorgulamalı. Cahil veya Alim farketmez, iki satır yazıyla dinimden soğuyacaksam vay benim halime.. Vay soğuyanların haline. Allah İmanımızı güçlendirsin. Ne diyeyim.
    Cevapla
  • Hamza D. 13 yıl önce Şikayet Et
    kamil koça. binmeyiz olur biter...
    Cevapla
  • sadun sır 13 yıl önce Şikayet Et
    sözde müslüman ğlkeyiz. her yerde yazar türkiyenin yüzde 99 müslüman bir ülkedir diye resmi olarak bile yer eder her yerde ama gel görki biz öyle büyüjk bir ecadaddan gelmişizki o yüzde bir rahat etsin diye yıllardır çekmediğimiz eziyet kalmadı sağolsun chp ve o laik zihniyet sayesinde
    Cevapla
  • ömer halit 13 yıl önce Şikayet Et
    SEN ÖNCE HİZMET KALİTENİ DÜZELT!. Müşterinin inancıyla uğraşacağına sen önce hizmet kaliteni yükselt. kamil koçun 12 şubat 2011 cts günü 21.00 denizli-istanbul seferini kullandım. 33-34 eşimle birlikte yan yana seyahat etmem gerekirken aynı numarayı (33) başka birine sattığı için çoluk çocuk perişan olduk. bir de bunun üstüne çifte standart adı altında müslümana yapılan bu saygısızlık yüzünden kamil koç firmasını kınıyor ve protesto ediyorum...
    Cevapla
  • ahmet akpinar 13 yıl önce Şikayet Et
    KAMİL KOÇ.... kAMİL KOÇUN torunu yani şu anki işletmecisi ve sahibi sena kaleli CHP parti meclisi üyesidir . dolayısı ile mescidin kapalı olması normaldir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu