Yeni Yargıtay ve Danıştay üyeleri TAM LİSTE

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), Yargıtay ve Danıştayda boş bulunan ve 6110 sayılı Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile yeni kurulan daireler için Yargıtaya 160, Danıştaya ise 51 yeni üye seçildi.

Yeni Yargıtay ve Danıştay üyeleri TAM LİSTE
Yeni Yargıtay ve Danıştay üyeleri TAM LİSTE
GİRİŞ 25.02.2011 11:33 GÜNCELLEME 25.02.2011 11:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış
YORUMLAR 6
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    DANIŞTAY BAŞKANI BİRDEN. Yoğun karın ağrısı ve uykusuzluk çekmenize gerek yok. Biz sadece Avrupa normlarında bir hukuk istiyoruz. Sürekli uyuyamıyoruz şikayetindeyseniz Ankarada bol bol hastane var, ssknız var, bedavaya rahatça sağlık muayenesi olabilirsiniz. Teşekkürler.
    Cevapla
  • AHMET GÜMÜŞ 13 yıl önce Şikayet Et
    NE GÜZEL OLACAK. İnşallah artık Yargıtaydanda adilane kararlar çıkacak, cezayı hak etmeyenin cezası onanmicak inş. sırf cezaevlerini doldurmak için.Ve tahlyesi yapılmayacak 10 yıl da dosyası görülmeyp güzelm ülkemizi karştırmak için.
    Cevapla
  • robin 13 yıl önce Şikayet Et
    tühh be yargı siyasallaştı. arkadaş eskiden süperdi ya yargı ya şimdi neolcak baksana yargıtaya birsürü adam doldu şimdi bunların hepsini ikna etmek zor adam kayırtmak zor biri evet dese öbürü hayrır der mahvolduk ülkede adelet diye bişey kalmadı artık herkeze eşit adelet şimdi paramızla rezil olacaz desenize bu kadar hakim savcıda alınmazki arkadaş şimdi hangi birini korkutup sindiricen hangi birini yanına çekicen bunlar şimdi en az 15-20 yıl ayrılmazlar eyvah eyvah yandık ki ne yandık şimdi yargıtayda bekleyen dosyamı bulur bunlar:)
    Cevapla
  • Serkan Huner 13 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir gelişme.. Yeni hakim ve savcılarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.
    Cevapla
  • Ahmet Velioglu 13 yıl önce Şikayet Et
    AKP hukumetlerinin en onemli icraati. Ne ekonomi ne o ne bu. Kanimca AKP hukumetlerinin en onemli icraati ve ulkeye faydasi yargidaki ideolojik yapinin kirilmasi ve cesitliligin artirilmasidir. Yarginin daha demokrat hale gelmesi ile demokratiklesme daha da hizlanacaktir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?