Erdoğan'ın dilinden Kuran tilaveti VİDEO

Başbakan Erdoğan'ın Rize'de bir taziye ziyareti sırasında Kuran okurken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerin önce Erbakan'ın evinde çekildiği iddia edildi. Erdoğan'ın tilavetiyle Fatiha ve Bakara'nın ilk 5 ayeti:

GİRİŞ 02.03.2011 15:20 GÜNCELLEME 02.03.2011 15:20
Bu Habere 334 Yorum Yapılmış

Dünyabizim.com internet sitesinde yer alan videodaki görüntülerde bir koltukta oturan Başbakan Erdoğan, etrafına halka olarak sıralanan taziyede bulunan ziyaretçilere önce Fatiha suresini okuyor.

Habersiz çekildiği tahmin edilen görüntülerde Erdoğan, Fatiha suresinin ardından, Bakara suresinin ilk beş ayetini okuyor.

Önce görüntülerin pazar günü hayatını kaybeden Necmettin Erbakan'ın evinde çekildiği iddia edildi. Haber 7'yi arayan okurların bilgileri görüntülerin Rize'deki bir taziye evinde çekildiğini ortaya koydu.

Başbakan Erdoğan'ın tilavetiyle Fatiha ve Bakara'nın ilk 5 ayeti:

YORUMLAR 334
  • eren eriş 13 yıl önce Şikayet Et
    TEŞEKKÜRLER ULU RABBİM. Tek kelime, başka söze hiç hacet yok, " Bu ne güzel hayaldir yarabbi, hayallerin gerçekleştiği ne güzel bir gündür bugün yarabbi. Sonsuz şükranlar, en içten övgüler Samed ve Hamid olan sahibim, rabbim Yüce ALLLAA
    Cevapla
  • köksal kökler 13 yıl önce Şikayet Et
    AHMET KEMALe. Bu ne güzel bir hayaldir böyle...
    Cevapla
  • davut 13 yıl önce Şikayet Et
    SENİ BİZE BAŞBAKAN OLARAK GÖNDEREN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN. sen ne veli nimetsin senin kıymetini bilmeyip seni bize gönderen yüce rabbmize şükretmeyip kalp gözü kapalı olup nefislerine yenik düşen kullarına sen hidayet ver allahım.
    Cevapla
  • mehmet yılan 13 yıl önce Şikayet Et
    ... bunu kesinlikle başbakanımız okuyor sesinide mi tanımıyorsunuz..hadi tanımadınız dikkatlice bakınca KURAN-I KERİM İ okudugunda ağzında hareketlenme ve duraksamada açıkça görülüyor..ağzına sağlık başbakanım
    Cevapla
  • Mustaf YILMAZ 13 yıl önce Şikayet Et
    Allah Razı Olsun. Rabbim bizlere bugünleri de gösterdi inşallah daha iyilerini de gösterir. Başbakanın Kuran-ı Kerim okumasından rahatsızlık duyanlara da bira empati yapmalarını tavsiye ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde