Haberal Silivri'den hastaneye sevk edildi

2. Ergenekon Davası sanıklarından Prof. Dr. Mehmet Haberal dün akşam nakledildiği Silivri Cezaevi'nde rahatsızlandı. Haberal Cezaevine nakledilişinin üzerinden 24 saat geçmeden yine hastaneye sevk edildi.

Haberal Silivri'den hastaneye sevk edildi
Haberal Silivri'den hastaneye sevk edildi
GİRİŞ 12.03.2011 17:28 GÜNCELLEME 12.03.2011 17:28
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

İkinci ''Ergenekon'' davasının tutuklu sanıklarından eski Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal, cezaevinde rahatsızlandı.

Haberal'ın avukatı Dilek Helvacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam saatlerinde cezaevine sevk edilen müvekkilinin rahatsızlanarak geceden bu yana 4 kez kalp aritmisi geçirdiğini söyledi.

Avukat Helvacı, ''Cezaevi doktoru, acilen hastaneye kaldırılması gerektiğini söylemiş. Ancak müvekkilim Adli Tıp Kurumunca hazırlanan rapor sonucunda cezaevine sevk edilmesine tepki gösterdiği için tedavisinin cezaevinde yapılmasını talep etmiş. Haberal'ı götürecek Hızır Acil ambulansı cezaevinde bekletilmektedir'' diye konuştu.

Bir süre Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Haberal, Adli Tıp Kurumunun hazırladığı rapor uyarınca dün Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesine gönderilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 51
  • CİHANGİR 13 yıl önce Şikayet Et
    Foya. ortaya çıktı, istanbula sevk için direnen haberala silivri devlet hastanesi gösterilince paşa paşa koğuşuna geri döndü. bide artistlik yapıp sevki reddetti fln yazılıyor.
    Cevapla
  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    bırakın gitsin. bu kadar korkak adamdan bu ülkeye zarar gelse ne olacak,Allah esirgesin ölüverir sonra al başına bela,ne kadar acıdır ki mangalda kül bırakmayanlar daha cezaevi lafını duyduklarında dahi kalp krizi geçiriyorlar,pabucumun darbecileri
    Cevapla
  • idris torpak 13 yıl önce Şikayet Et
    Yatış saati geldi ondan. Yatış saati geldi ondan hastane malikanesine alındı devlet böylelerine kol kanat geriyor işte. Gariban biri olsa hastaneye alırlarmıydı? Yargı işini yapmıyor adam kayırıyor anlaşılan. Yada yargının bunlara gücü yetmiyor.
    Cevapla
  • salim turkel 13 yıl önce Şikayet Et
    sivasin batisindaya. sivasin batisimisin dogusumusun nesiysen kimliyini dogrula sahtekarlik yapma sivaslilari lekeleme senin aslinda mhp yi katman kimliyini ispatliyorsun ergenekonu savunuyorsun ondan sonrada mhp li oluyorsun gerci chp. esitdir mhp bu iki partiyide ergenekon kurmustur cunku her iki partide icerdeki teroristleri kurtarmak icin halkimiza ne vatlar veriyorlar 600 lira mais askerlik 6 alti ay bilmem ney bunlari soz veren bir parti sahtekar deyilde ney ssk hirsizi ustecel
    Cevapla
  • handan aksu 13 yıl önce Şikayet Et
    turp gibi. Bu kimseler yani aşağışılk şahşiyetler meclise girsin turp gibi olurlar.Ey halkım uyan artık.Bu insanlara ceza ver.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı