Başkanın elini sıkmayan gazeteciye tepki!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bir toplantı esnasında uzattığı elini sıkmayan yerel köşeye yazarına tepki gösterdi.

Başkanın elini sıkmayan gazeteciye tepki!
Başkanın elini sıkmayan gazeteciye tepki!
GİRİŞ 29.03.2011 18:33 GÜNCELLEME 29.03.2011 18:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yılmaz, "Bu Bolu halkına yapılmış bir saygısızlık." dedi.
Bolu’da yapılacak olan Kent Meydanı Projesi için Ticaret ve Sanayi Odası’nda toplantı düzenlendi. Toplantıya katılanlarla tokalaşan Yılmaz, Bolu’da bir yerel gazetede köşe yazan Metin Ferah’a da elini uzattı. Ancak Ferah, Yılmaz ile tokalaşmadı. Bu duruma sinirlenen Başkan Yılmaz, "Kişisel olarak beni sevmeyebilirsiniz ama uzattığım el Bolu Belediye Başkanı’nın elidir. Yani bana karşı yapılmış olan bir saygısızlık, Bolu halkına karşı yapılmıştır. Bu Bolu halkına karşı gösterilen bir tepkidir. Bu bir edepsizliktir." diyerek tepkisini ortaya koydu. Başkan Yılmaz, tepkisine toplantıya katılanların araya girmesiyle son verdi. Yılmaz, toplantıda, Kent Meydanı’yla ilgili hazırlanan projelerin sunumunu izledi.
Başkanın elini sıkmayan Metin Ferah da yaptığı açıklamada, "Belediyeyle ilgili köşe yazısı yazıyorum. Belediyeden yazılarımla ilgili hakaretvari cevaplar geliyor. Bende buna tepki olsun diye başkanın elini sıkmadım. Tokalaşmak zorunda değilim. Kendine saygı istiyorsan başkasını da saygı göstereceksin." diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • MAHMUT ŞEVKET PAŞA 13 yıl önce Şikayet Et
    gazeteci. haklı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler