Zonguldak Havaalanına Almanya'dan sefer

İlk yolcu uçağı 3 yıl önce inen Zonguldak Havaalanı'ndan ara verilen Almanya seferlerinin yeniden başlayacağı bildirildi.

Zonguldak Havaalanına Almanya'dan sefer
Zonguldak Havaalanına Almanya'dan sefer
GİRİŞ 04.04.2011 18:05 GÜNCELLEME 04.04.2011 18:05

Zonguldak Havaalanı Genel Müdürü Hasan Özşahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, yurt dışındaki gurbetçilerin Türkiye'yi ziyaret potansiyeli göz önünde bulundurularak geçen yılın kasım ayında ara verilen seferlere yarın yeniden başlanacağını bildirdi.

Uçuşların yarından itibaren her salı ve perşembe günleri Almanya'nın Düsseldorf ve Dortmund kentine karşılıklı yapılacağını anlatan Özşahin, şunları kaydetti:

''Yaz döneminde gelecek uçaklarda doluluk oranının yüzde 90 olmasını bekliyoruz. Geçen yıla oranla bu yıl sefer sayılarımızda da artış olacaktır. Yaz mevsiminin gelmesiyle seferlerin 5'e çıkması planlanıyor. Zonguldak Havaalanı, Batı Karadeniz Bölgesi'nin en önemli işletmelerinden biri. Yolcuların artık havaalanımıza güven duygusu yerleşmiştir. Bölgeden Almanya'ya giden gurbetçiler çoğunlukla Düsseldorf ve Dortmund'da yaşadıklarından uçak seferleri bu kentlere düzenleniyor. Bölgeye katma değerimiz artarak sürecektir.''

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!