Vali Şahin: Bütün canlılar O'na koşuyor

Düzce Valisi Vasip Şahin, Hz. Muhammed (sav)'in sadece insanların değil, bütün canlıların kendisine koştuğu bir insan olduğunu söyledi.

Vali Şahin: Bütün canlılar O'na koşuyor
Vali Şahin: Bütün canlılar O'na koşuyor
GİRİŞ 14.04.2011 21:37 GÜNCELLEME 14.04.2011 21:37

Düzce'de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, İl Müftü Vekili Ahmet Büyükgül ve kutlama Komitesi’nin Vali Vasip Şahin'i makamında ziyareti ile başladı.
   
Ardından Müftülük konferans salonunda bir program düzenlendi. Programa Vali Vasip Şahin, Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Yüksel Salman, Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, İl Müftü Vekili Ahmet Büyükgül, il müdürleri ve davetliler katıldı.    
   
Programda konuşan Vali Vasip Şahin, Hazreti Muhammed (sav)in sadece insanların değil, bütün canlıların kendisine koştuğu büyük bir insan olduğunu vurguladı.
   
Vali Şahin, “Ben de sözlerime Yüce Peygambere dua ile başlıyorum. O, sadece insanların değil, bütün canlıların koştuğu bir insandı. Hz. Peygamber (sav)'i en fazla düşünen millet biziz. Atalarımız bizlere biz de geleceğe taşıyacağız onu. Diyanet bunu 1989 yılından bu yana en iyi şekilde yapıyor. Bir idari kurum gibi değil de bir ilim kurumu gibi çalışıyor.” dedi.
   
Vali Şahin'in konuşmasının ardından kürsüye gelen İl Müftü Vekili Ahmet Büyükgül, insanlığın sıkıntıdan kurtulabilmesi için kıyamete kadar Hz. Muhammed(sav)'in örnek alınması gerektiğini vurguladı.
   
Konuşmaların ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Yüksel Salman Kutlu Doğum Haftası'yla ilgili bir konferans verdi
   
Programda ayrıca Merkez Büyük Camii İmamı Selman Özban'ın Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Türk tasavvuf musikisi korosu da konser verdi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor