Yılın düğününün davetiyesi Denizli'den

İngiltere Prensi William'ın 29 Nisan'da Londra'daki düğününün hazırlıkları sürerken, bu önemli düğünün davetiyeleri Denizli'de üretildi.

GİRİŞ 18.04.2011 14:18 GÜNCELLEME 18.04.2011 14:18

Almanya'da çalıştığı bir firmanın İngiliz Kraliyet Ailesi'ne tavsiyesi üzerine sipariş alan Ozanteks Tekstil A.Ş., kısa sürede istenilen şekilde davetiye havlularını üreterek İngiltere'ye gönderdi. 40 bin adet üretilen havlu düğün davetiyesinde İngiltere Prensi William ile eşinin kalp içinde isimleri ve düğün tarihi yazıyor.

Ozanteks'in markası Hobby Home Collection tarafından üretilen altın işlemeli davetiyelerin ambalajında da düğünle ilgili bilgiler yazıyor. Ozanteks Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuzhan Katrancı, bu siparişin kendilerine Almanya'daki bir dostlarının aracılığı ile İngiltere Kraliyet Ailesi'nden geldiğini belirterek, "Üç hafta gibi kısa bir süre içerisinde yüzde 100 pamuktan üretilen ürünleri hazırlayıp, özel bir teknikle bir baskı yapıp düğün davetiyesi şeklinde hazırladık ve İngiltere'ye gönderdik.

Bu havlu davetiyenin birinci özelliği yüzde 100 pamuktan yapılmış olması. Doğal elyaflardan yapıldı. Özel bir işlemeyle altın varak yapıldı. İngiltere için çok alışagelmiş bir olay değil bu tür davetiyelerin hazırlanması. Onlar da farklı bir şey yapmak istemiş. Almanya'daki dostumuz da bizi tavsiye etmiş. Biz de hazırlayıp 40 bin adet gönderdik" dedi.

Denizli'nin bu tür başarılardaki en önemli nedeninin kalite ve ticaretteki dürüstlüğü olduğunu belirten Oğuzhan Katrancı, "Denizli uzun yıllardır bu sektörün içinde. Bugüne kadar yeterince reklam yapılmamıştı. Ama son bir kaç yıldır Denizli bir çok alanda adını duyurmaya başladı. Bizim hedefimiz, tekstil denince Denizli'nin akla gelmesi" dedi.


 
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi