Hakkari'de olaylar büyüdü

Hakkari'de bugün düzenlenen cenaze töreni sonrası başlayan olaylar şehrin değişik mahallelerine sıçradı. Göstericiler, yaptıkları ilginç icatlarla polise arka arkaya havai fişekleri fırlattı.

Hakkari'de olaylar büyüdü
Hakkari'de olaylar büyüdü
GİRİŞ 04.05.2011 17:16 GÜNCELLEME 04.05.2011 17:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tunceli'nin Pülümür kırsalında çıkan çatışmada öldürülen PKK üyesi Kenan Taş'ın cenaze töreni sonrasında çıkan olaylar devam ediyor. Hakkari'nin Gazi Mahallesi'nde başlayan olaylar Mezran mahallesi Katremas köprüsü, Pehlivan, Keklikpınar, Berçelen, Kıran mahalleleri ile Hastane Caddesine sıçradı. Yollara barikat kurup ateş yakan göstericiler ile polis arasındaki olaylar devam ediyor. Mezran mahallesi Katremas köprüsü üzerinde barikat kuran göstericiler kendilerine müdahale eden polise kendi yöntemleri ile icat ettikleri bir sopaya bağlı havai fişekle karşılık verdi. Arka arkada patlayan havai fişeklerden dolayı polis yer yer zor anlar yaşadı. Polis göstericileri dağıtmak için gaz bombası kullandı. Gaz bombası içinde kalan göstericiler ise olaylarını sürdürdüler.

Olaylar sırasında taşların isabet ettiği 2 polis memuru yaralanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. İldeki olaylar şehrin değişik mahallelerinde halen devam ediyor.

İHA

YORUMLAR 1
  • onur bozkurt 12 yıl önce Şikayet Et
    dağdaki teröriste vur emri varda şehirdeki teröriste neden yok!. biri silahla sadırıyor diğeri molotof havai fişek ve taşla ne farkeder..devlete araçlara binalara ve BAYRAĞA saldırıyorlar..bunlardan ancak mezar kahramanı olur başka işe yaramazlar!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular