Zafer Çağlayan'a tokatlı saldırı! / VİDEO

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan Mersin'in Erdemli ilçesinde bir kişinin tokatlı saldırısına uğradı. Korumalar olaya anında müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi.

GİRİŞ 18.05.2011 16:39 GÜNCELLEME 18.05.2011 16:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bakan Çağlayan seçim çalışmaları kapsamında gittiği Erdemli'de partisinin ilçe binasını ziyaret etti. Bu sırada akli dengesinin yerinde olmadığı bildirilen Şuayip adlı kişi, Bakan Çağlayan'ın yanına yaklaşarak şakağına attı.

Korumaların ve polislerin müdahale ettiği şahıs gözaltına alındı. Bakan Çağlayan olaydan sonra şok yaşadı. Şahsın akli dengesinin yerinde olmadığının belirtilmesi üzerine Bakan Çağlayan programına devam etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Musa Turan 12 yıl önce Şikayet Et
    Şuayip Demir.. Olayla ilgili yorum yaptım nedense yayınlanmadı. Şuayip İsimli kişinin akli dengesi yerinde değildir. Kendini bakan ve milletvekili zanneder. Psiklojik tedavi görüyor ev ilaç kullanıyor. İlaçlarını alamadığı dönemlerde kötü oluyor. Olayı bu çerçevede değerlendirmek lazım
    Cevapla
  • tuncay tezel 12 yıl önce Şikayet Et
    99 SEÇİMLERİNDE SÜREKLİ ŞEHİT CENAZESİ PROVAKASYONLARI OLUYORDU. Nasıl karanlık bir ortam varmış 99da.. Allah bizi Ergenekon zihniyetinden, Balyoz zihniyetinden korusun. Ya Ergenekon destekçileri iktidar olursa? Allah korusun. İddialara göre ülke son 70 yıldır on binlerce yargızısız infaza sürüklenmedi mi? Bu karanlıklar bitecek, Ergenekon zihniyeti gidecek!!
    Cevapla
  • samet 12 yıl önce Şikayet Et
    ayıp tır ayıp. gücün yetiyosa git teröristlerin cenazesine sahip çıkanlara yumruk at vatan için çalışana değil
    Cevapla
  • abdulhamid22 12 yıl önce Şikayet Et
    AKP YE HALKIN TOKADI 12 HAZİRANDA. merak etmesinler halk yeter demek için gerçek tokadı atacak 12 haziranda akp ye
    Cevapla
  • yilmaz 12 yıl önce Şikayet Et
    Ayip seyler. Kim olursa olsun devleti temsil eden bir kisiye boyle saldiriyi kiniyorum siyasi parti tutmuyorum bunlar cok yanlis seyler...Rezillik...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar