Otobüs kazasında ölenler toprağa verildi

Giresun'un Görele ilçesinde trafik uyarı levhalarına çarparak devrilen yolcu otobüsünün ale alması sonucu hayatını kaybeden yolculardan bazılarının cenazeleri toprağa verildi.

Otobüs kazasında ölenler toprağa verildi
Otobüs kazasında ölenler toprağa verildi
GİRİŞ 09.06.2011 15:56 GÜNCELLEME 09.06.2011 15:56

Giresun'un Görele ilçesinde trafik uyarı levhalarına çarparak devrilen yolcu otobüsünün alev alması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden yolculardan Kadir Tütüncü ve muavin Erhan Yıldız’ın cenazeleri toprağa verildi. Aynı kazada hayatını kaybeden Mehmet Usta’nın cenazesinin ise İstanbul’a gönderildiği bildirildi.

 Kazanın ardından otopsi ve kimlik tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na getirilen ve buradaki işlemlerin ardından dün akşam yakınlarına tepsim edilen Kadir Tütünci’nin (49) cenazesi Akçaabat ilçesine bağlı Derecik Beldesi’nde toprağa verildi. Trabzon İl Özel İdaresi’nde işçi olarak çalışan evli ve 3 çocuk babası Tütünci için Karaman Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınları, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat İlçe Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Tütünci’nin çalıştığı Trabzon İl Özel İdaresi'ndeki mesai arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Tütünci'nin naaşı, Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanında gözyaşı ve dualar arasında toprağa verildi.

Tütünci’nin, İstanbul’da tedavi gören bir yakınını ziyarete gittiği ve buradan memleketi Trabzon’a döndüğü öğrenildi. Aynı kazada hayatını kaybeden otobüsün muavini Erhan Yıldız’ın (24) cenazesi ise Vakfıbekir ilçesine bağlı Akköy köyünde öğle namazını müteakip kılınan cenazene namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanında toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybeden yolculardan Arsin ilçe nüfusuna kayıtlı Mehmet Usta’nın naaşının ise ailesinin talebi üzerine İstanbul’a gönderildiği ve orada toprağa verileceği bildirildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi