Silvan'da PKK ile çatışma: 13 asker şehit

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsal kesiminde güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çatışma çıktı. 13 asker şehit oldu. 5 terörist ölü ele geçti.

Silvan'da PKK ile çatışma: 13 asker şehit
Silvan'da PKK ile çatışma: 13 asker şehit
GİRİŞ 14.07.2011 18:45 GÜNCELLEME 14.07.2011 18:45
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki çatışmada 5 teröristin öle ele geçirildiği bildirildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Silvan ilçesinin Bayrambaşı Beldesi kırsal kesiminde arazi arama tarama faaliyetinde bulunan güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada, 5 terörist ölü ele geçirildi.

Bölgede arama tarama faaliyetlerinin devam ettiği öğrenildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsal kesiminde bugün öğlen saatlerinde çıkan çatışmada 13 askerin şehit olduğu, 2'i ağır 6 askerin de yaralandığı bildirildi.

Çatışmalar devam ederken örgütün ilan ettiği eylemsizlik sürecinde yaptığı en büyük katliamlardan biri olarak gösteriliyor.

Bölgeye birçok asker sevk edildi.

10 askerin cenazesinin Diyarbakır'a getirmekte olduğu belirtiliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 58
  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    şehit babası,kardeşi arayışını bırakda. kendin sütçü imam olsana !onlar ödeyeceği bedeli ödemiş oturduğun yerden o küçük beyninle acılı insanlarımı provake edecen ?
    Cevapla
  • ozkan ozkan 12 yıl önce Şikayet Et
    hiçmi şehit babası kardeşi yok. Kaç tane şehit verdik bir tanedemi sütcü imam olacak şehit kardeşi babası abisi yok bu memlekette. bunlar her yerde neden bir tanesi bile çıkıpta bdpli vekillere karşı sütcü imam olamıyor.
    Cevapla
  • Jun FK 12 yıl önce Şikayet Et
    Allah tüm şehitlere Rahmetiyle muamele etsin !. Bizim memlekette 2 sınıf var ki yaşarken hiç kıymetsiz ölünce ise en kıymetli: askerler ve işçiler. sivil anayasayı engellemek için yapılan adi siyasete kurban gitmeleri kanıma dokunuyor. ne güzel yatırım değil mi? yaşasalar karanlık dünyalarına hiç faydası yok ancak ölünce dünyalarını genişletiyorlar. boykot tutmadı biraz kan verelim. Tam da Mehmet Çelik Hocanın yeni kitabını okurken geldi bu şehit haberi! ne tesadüf ...
    Cevapla
  • hasan özdal 12 yıl önce Şikayet Et
    firavun. Tanıyın bunları. Dinî, millî, ilmî, siyasî, iktisadî ve ictimaî “kenz” ve “temerküzün” olduğu yerde görülür. Yeri, zamanı, mekanı, dini, mezhebi, ırkı, milliyeti yoktur. Kitab’ın en güncel, en yaşayan karakterlerinden birisidir. Kur’an’da tam 74 kez geçer.
    Cevapla
  • aliye 12 yıl önce Şikayet Et
    asıl sorumluluk içişleri bakanlığındadır.... normalde ülke içerisinde yürütülen terörle mücade çalışmalarını içişleri bakanlığı yürütmelidir.ancak toplumumuzda bu sorumluluk genelkurmaya aitmiş gibi bilinmektedir,görülmektedir.bu polisin ve jandarmanın işidir ordunun işi değildir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu