Ramazan Bayramı tatilinde hava nasıl olacak?

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Ramazan Bayramını hafta sonuna bağlayan günlerin tatil ilan edilmesiyle tatile gireceklere hava durumu müjdesi verdi.

Ramazan Bayramı tatilinde hava nasıl olacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hava nasıl olacak?
GİRİŞ 25.08.2011 12:26 GÜNCELLEME 25.08.2011 12:26

Ramazan Bayramını hafta sonuna bağlayan günlerin tatil ilan edilmesiyle 9 güne çıkan bayram tatiline mevsim normallerindeki sıcaklıklarla girilecek. Ege ve Akdeniz sahilleri, tatilcileri güneşle karşılayacak

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre; sıcaklıklar hafta sonuna kadar mevsim normallerinde seyredecek. Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin-Hopa ’da aralıklarla sağanak yağış geçişleri görülecek.

Diğer bölgeler az bulutlu ve açık olacak. Hava sıcaklığında yurt genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklıkların, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. Sıcaklıklar, tatilin başlangıcı olan hafta sonu da mevsim normallerinde olacak.

Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarıyla Doğu Anadolu ’nun doğusu gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Bulutlu ve yağışlı havasıyla Karadeniz, sıcaklardan bunalanlara serin bir alternatif olacak.

 

26 Ağu, Cuma 27 Ağu, Cumartesi
28 Ağu, Pazar 29 Ağu, Pazartesi
30 Ağu, Salı

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu