Öldürülen PKK'lı sayısında son rakam

Dün 24 şehit verilmesinin ardından karadan ve havadan yapılan operasyonlar sınır içinde ve ötesinde devam ediyor.. Dün 21 olan öldürülen PKK'lı sayısı arttı..

Öldürülen PKK'lı sayısında son rakam
Öldürülen PKK'lı sayısında son rakam
GİRİŞ 20.10.2011 11:00 GÜNCELLEME 20.10.2011 11:00
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Dün Yüksekova ve Çukurca'daki saldırılarda 24 asker şehit oldu, 22 asker yaralandı.

Saldırı sonrası savaş uçakları Kuzey Irak'taki hedefleri vuruyor. Karadan da Hakkari dağ komando birlikleri sınırlı kara harekatı gerçekleştiriyor. Reuters, 21 PKK'lının öldürüldüğünü duyurmuştu..

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'n Çukurca'dan bizzat yönettiği operasyonda son bilgilere göre bu rakamın 25'i geçtiği öğrenildi..

200 PKK'LI SALDIRMIŞTI

PKK'lı teröristler, önce Çukurca ilçe merkezindeki polis ve askeri alanlara, ardından da sınırın sıfır noktasında bulunan askeri birlik ve karakollara saldırı düzenlediği belirtildi.

İlçe merkezi ile karakollara yapılan saldırının 200 kişilik bir PKK'lı grup tarafından gereçekleştirildiği öğrenildi.

 

YORUMLAR 71
  • ugrdrsn 12 yıl önce Şikayet Et
    Merakla Beklenen Soru. Merakla Beklenen Soru. Niçin Van Havaalaninda SEHITLER icin toren yapilmadi ?
    Cevapla
  • Aziz Tekin 12 yıl önce Şikayet Et
    biz millet olarak. lafazan döneminden akıl ve teknoloji dönemine giremedik. malesef..
    Cevapla
  • enver kaymakçı 12 yıl önce Şikayet Et
    Kekliktepede konuşlu askerler kimi kimden ve nasıl koruyordu?. Kekliktepede şehit ve gazi olan askerlerimiz gerçekten gerekli olduğu için mi ordaydı yoksa 800 000 askeri silah altında tutmak için yurdun değişik yerlerine rastgele amaçsızca dağıtılmış vatan evlatları mıydı?Bu da yakında internete düşer mi ki acaba karakolun yeri yanlıştı diye birileri kapalı kapılar ardında konuşur mu ki?Bu yeri yanlış seçilmiş karakollarda bir general çocuğu hiç askerlik yaptı mı veya yapar mı sorusuna evet diyebilirsek terörün de sonu da gelir.
    Cevapla
  • Aziz Tekin 12 yıl önce Şikayet Et
    ya akif arkadaşım. yani irana saldırılacak. her ne kadar şiilerle aramızda mezhep yönnüden çatışma olsa da . La ilahe illallah diyenle mi savaşırısn, yoksa abd ile mi? israil ilemi? yani yanlış birşeylerin var gibime geliyor. abd tasını tarağını alıp gidecek buralardan..
    Cevapla
  • Aziz Tekin 12 yıl önce Şikayet Et
    ayrıca arkadaşlar,. bu coğrafi bölgede kimse rahat ve huzur beklemesin. İslam'ın sınır bekçiliği yapaılan yerde elbette hainlerle mucadele devam edecektir.Pkk bittiğinde,emin olun başka bir mihrak harekete geçirilecektir. tek çözüm,İslam'ın reçetesidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek