Üniversiteli şehitin sınıfında yas var

Bitlis’in Güroymak ilçesinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Ferit Eraslan’ın okulunda hüzün var.

Üniversiteli şehitin sınıfında yas var
Üniversiteli şehitin sınıfında yas var
GİRİŞ 20.10.2011 12:58 GÜNCELLEME 20.10.2011 12:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi olan Ferit Eraslan’ın sınıf arkadaşları, Eraslan’ın sırasına karanfil bırakıp üzüntülerini dile getirdi.

Ferit Eraslan’ı 2 yıldan beri tanıdıklarını söyleyen sınıf arkadaşları, çok sessiz ve çalışkan biri olduğunu belirttiler. Onu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren sınıf arkadaşları, Ferit’in bu güne kadar kimseyi kırmadığını vurguladılar.

Ferit Eraslan’ın yakın arkadaşlarından biri olan Abdullah Kahraman, “Ferit çok değerli bir arkadaşımızdı. Hiç kimseyi kırmazdı, kırmamaya çalışırdı. Bugüne kadar sınıftaki hiçbir arkadaşımız ile tatsızlık yaşamadı. Onu böyle bir hain saldırıda kaybettiğimiz için çok üzgünüz.” diye konuştu.

Bölge insanı olarak bu tür olayların yaşanmasını istemediklerini belirten Kahraman, şöyle konuştu: “Gönül istiyor ki bu olaylar yaşanmasın, herkes insanî bir şekilde yaşasın. Bu üzücü olaylar herkesi olduğu gibi bizleri de derinden üzüyor. Keşke her şey demokratik ve insan haklarına saygılı bir şekilde çözülse. Bizim tek isteğimiz bu.”

Ferit Eraslan’ın ölümünden ötürü üzüntülü olan sınıf arkadaşları, göz yaşlarına hakim olamadı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • Altar Han 12 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasi ve insan hakları.... Zaten başımıza ne gelse bu insan hakları zırvalarından geliyor.Emin olun ki dünyanın başka hiç bir yerinde ülkemizde olduğu kadar insan hakları yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız