Hamile anne 2 çocuğuyla kurtarıldı

Van'daki depremden sonra başlatılan arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, hamile bir anne ve 2 çocuğu, 35 saat sonra enkazdan kurtarıldı.

Hamile anne 2 çocuğuyla kurtarıldı
Hamile anne 2 çocuğuyla kurtarıldı
GİRİŞ 25.10.2011 02:01 GÜNCELLEME 25.10.2011 02:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Van'ın Erciş ilçesinde meydana gelen depremden sonra başlatılan arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, hamile bir anne ve 2 çocuğu, 35 saat aradan sonra enkazdan kurtarıldı.

Erciş'te depremin etkisi ile yıkılan binaların enkazından mahsur kalan vatandaşlar jandarma ve sivil savunma ekiplerin çalışması sonucu kurtarılmaya devam ediyor. Yurt-Kur Van Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Erciş yurdu karşısında bulunan Erciş Tedaş lojmanları enkazından, depremin meydana geldiği andan 35 saat sonra yaralı olarak hamile olan anne Derya, kızı elif ve oğlu Özer Coşkun kurtarılırken, eşi Onur Coşkun'dan haber alınamadı.

Anne ve çocukları kurtaran sivil savunma ekipleri mutluluklarını alkışlarla dile getirdiler. Coşkun ailesinin yakınları, enkaz bölgesine akın etti. Yaralılar sedye ile ambulansa bindirilirken görmek isteyenler izdihama yol açtı.

Anne Derya Coşkun'un ağabeyi Kemal İzgi, eniştesinin halen ulaşılamadığını ama ablası ve 2 yeğenin kurtarıldığını belirterek, "Ablam ve eniştemlere deprem olduğu günde beri ulaşmaya çalışıyorduk. Bugün yapılan çalışmalar sonucu sesleri geldiği öğrenildi. Bunun üzerine çalışmalar sesin geldiği bölgeye yoğunlaştırıldı. Yapılan kazı çalışmaları sonucu ablam ve 2 çocuğu kurtarıldı. Çok mutluyuz. İnşallah Onur da bir an önce sağ salim kurtarılır" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • muhsin corug 12 yıl önce Şikayet Et
    çok şükür. özellikle çocuklar ve kadınlara dayanamıyor insan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı