Deprem 4 kişilik aileyi mezara götürdü

Van'da yaşanan 7,2 büyüklüğündeki depreme evlerinde yakalanarak hayatlarını kaybeden polis memuru, eşi, 7,5 aylık oğlu ve annesi toprağa verildi.

Deprem 4 kişilik aileyi mezara götürdü
Deprem 4 kişilik aileyi mezara götürdü
GİRİŞ 26.10.2011 21:11 GÜNCELLEME 26.10.2011 21:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Van depreminde eşi Özlem Burma (29), 7,5 aylık oğlu Mete Burma ve annesi Meryem Burma (51) ile enkaz altında kalarak hayatını kaybeden polis memuru Metin Burma (31) toprağa verildi.

Oğlu ile eşi, eşinin memleketi Adana'da toprağa verilen polis memuru Metin Burma, annesiyle birlikte Cide Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenaze törenine, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Kastamonu Emniyet Müdürü Sami Uslu, Cide Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkanı Nejdet Demir, Burma'nın yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Vali Bektaş, törenin sonunda Burma'nın tabutunun üstündeki Türk bayrağını kardeşi Çetin Burma'ya teslim etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • erdal 12 yıl önce Şikayet Et
    anasi babasi olmus ise cocugun olmus olmasi bence kotu degil. sahsen ben olurisem esim ile kucuk yastaki cocuklarimin ortada kalmasini istemem oyle dayi ile amca ile olmuyor artik donem degismis 3 gun bakip sonra yuk olarak gorucekler ise olmus olmasi daha iyi ALLAH rahmet etsin
    Cevapla
  • HAKAN GULERYUZ 12 yıl önce Şikayet Et
    hayır yok olmadılar. Başlık çok kötü, Onlar yok olmadılar, onlar inşaallah manevi şehit hükmündeler... Hem ölüm yokluk değildir... Onlar hep olacaklar... Ebediyyen inş. Sadece bu zulumatlı perişan dünyadan çıkıp, daha güzel selametli ve cennet asa bir bahara gittiler...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi