Depremzedelerin suyunu da sattılar

Ağrı’da, Van’daki depremzedelere yardım için toplanan suları parayla satmaya çalışan 2 kişi kıskıvrak yakalandı. TIR'daki suların yeniden Van'a gönderileceği öğrenildi.

Depremzedelerin suyunu da sattılar
Depremzedelerin suyunu da sattılar
GİRİŞ 29.10.2011 04:27 GÜNCELLEME 29.10.2011 04:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Küçükçekmece Belediyesi, temel gıda, giyim ve içme suyunu 25 LL 411 plakalı TIR’a yükleyip Van'ın Erçiş İlçesine gönderdi. Toplanan yardımlar, Van'ın Erciş ilçesindeki şeker fabrikasına getirildi. Burada temel gıda, giyim ve battaniyeler indirildi.

Ancak TIR'daki 500 adet 5 litrelik su, satılmak üzere Ağrı'ya getirildi. Ağrılı vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri operasyon düzenledi. TIR şoförü E.A. ve yanındaki F.A. gözaltına alındı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 4
  • Harun Paşa 12 yıl önce Şikayet Et
    Karalama yapmayalım. Haber metninden Ağrıda toplanan yardım suları yine Ağrıda satılmış gibi anlaşılıyor oysa Ağrıya getirip satmışlar ve Ağrılılar durumu ihbar etmiş. Vanlı arkadaşın söylediği gibi bazı çapulcular, kefen soyucu soysuzlar deprem vb afetleri fırsat biliyorlar; Gölcük depreminde de aynı manzaraya şahit olduk. Başka şehirlerden yağma için gelenler ev enkazlarından takı mücevher vb bir şeyler arayanlar orda da vardı Van ve Erciş depreminde de aynı kişilerdir bu tür çapulculuğa bulaşanlar. Ben Ercişte bizzat gördüm esnafın birçoğunun tezgahı eşyası deprem gününden bu yana dükkanının önünde olduğu gibi duruyor ama kimse bir şeye dokunmamış.
    Cevapla
  • VEYSEL ÖNTÜRK 12 yıl önce Şikayet Et
    YAĞMACILAR VAN'LI DEĞİLLLLLLLLLL. Öncelikle Hepimize geçmiş olsun...Bende Van'lıyım ve bu felaketi yaşayanlardan biri olarak olanları başından sonuna kadar takip ettim... Sizlere şunu demek isterimki bu yağmacıların hiç biri vanlı değil, gidin gözlatına alınanların ikametine bakın, hepsi dışarıdan gelen,hırsız, gözü dönmüş, felaketten nemalanmaya çalışan bir kaç çapulcudan ibaret...Şuanda ercişte yıkılan iş yerlerinin malzemeleri hepsi açıkta ama kimse elini bile vurmuyor, çünkü bu nu yapmaya çalışanları halk gördü ve cezalarını kendileri verdi... lütfen medyanın abartmasına bakmayın... ve sağduyulu hareket edelim...
    Cevapla
  • ali 12 yıl önce Şikayet Et
    toplum ne kadarda bozulmuş. yağmayı duyduk çadır rezaletini duyduk gördük..ama suyun satılcağınıda gördük..orada herkesin hakkı var..yemin olsun artık oraya yardım yapmam....
    Cevapla
  • İHSAN BULUT 12 yıl önce Şikayet Et
    adamlar.... Tam ticaret adami ya ilk önce cadir sonra su yakinda arsalari satarlar :D:D:D
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler