Cübbeli Hoca'yla ilgili vahim iddialar!

Karagümrük Çetesi’ne yapılan operasyonda teknik ve fiziki takibe takılarak, dün gözaltına alınan Cübbeli Ahmet Hoca hakkında çok vahim iddia ve suçlamalar var!

Cübbeli Hoca'yla ilgili vahim iddialar!
Cübbeli Hoca'yla ilgili vahim iddialar!
GİRİŞ 09.12.2011 11:26 GÜNCELLEME 09.12.2011 11:26
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Dün tutuklanma talebiyle gözaltına alınan ve adliyede şekeri yükseldiği için hastaneye sevk edilen Cübbeli Ahmet Hoca tedavisinin ardından yeniden İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

Hastaneden tekerlikli sandalye ile çıkarılarak bir ambulansa konulan Cübbeli Ahmet Hoca'nın bitkin olduğu gözlemlendi. Elindeki 99'luk tesbihi çekerek hastaneden çıkarılan Cübbeli Ahmet Hoca hakkında çok vahim iddialar var. Bugün Gazetesi'nden Bilal Şahin imzalı haberde, Cübbeli Ahmet Hoca’nın sürekli hayat kadınları ile buluştuğu, hatta Fas ve Kazakistan’dan bile hayat kadını getirttiği öne sürülüyor.

İşte Bugün Gazetesi'ndeki haberin detayları:


ÇETE TAKİBİNE TAKILDI


Cübbeli Ahmet Hoca hakkındaki bulgulara polis Karagümrük Çetesi’ni takip ederken ulaştı. İddiaya göre Organize Suçlarla Mücadele Şubesi polisleri mahkeme kararı ile Karagümrük Çetesi’ni takibe aldı. Takip sırasında Ahmet Mahmut Ünlü’nün yakın adamlarının çete üyeleri ile görüştüğü tespit edildi. Zaman zaman Cübbeli’nin kendisinin de çete ile temas kurduğu anlaşıldı. Bu görüşmelerde tarafların şifreli konuşmalar yaptıkları anlaşılınca, polis mahkeme kararı ile Cübbeli Ahmet Hoca ve adamlarını da teknik ve fiziki takibe aldı.

Yapılan takip sonunda Cübbeli Ahmet Hoca’nın kamuoyuna yansıyan şantaj amaçlı seks görüntülerini yayan kişilerin bulunması için Karagümrük Çetesi’nden yardım istediği saptandı. Cübbeli’nin yakın korumasının telefonu ile çete lideri olduğu öne sürülen Nejat Ergin ile yaptığı telefon görüşmesinde Ergin’in Ünlü’ye “Buyur hocam, emret hocam” diye hitap ettiği, Cübbeli’nin ise kendisi ile iki kayınbiraderinin görüşme yapacağını söylediği öne sürüldü. Bu görüşme üzerine Cübbeli’nin kayınbiraderleri çete üyeleri ile bir araya geldi ve Ahmet Mahmut Ünlü’nün taleplerini ilettiler. Bu buluşma polis kamerasına saniye saniye kaydedildi. Seks görüntüleri ile şantaj yapan kişinin Cübbeli’nin eski koruması Hamit Duysak olduğu öne sürüldü ve devreye giren mafya üyelerinin Uysak’ı darp ederkenki görüntüleri de kaydedildi.

Trafiği koruması idare etti


Soruşturmanın şok eden detayları Cübbeli’nin fuhuş trafiği ile ilgili. İddiaya göre yaşanan kadın trafiği yine teknik ve fiziki takibe takıldı. Cübbeli’nin sağ kolu ve kara kutusu olarak bilinen Barış Sezer ve şoförü Mehmet Ali Melemez fuhuş yapması için Cübbeli’ye kadın temin ettiler. Takip boyunca Cübbeli’nin beş ayrı hayat kadını ile cinsel ilişkiye girdiği tespit edildi. Barış Sezek’in Cübbeli’ye kadın temin etmek için Kazakistan ve Fas’a gittiği anlaşıldı.

Telefonda şifreli dil kullandılar


Zanlıların yaptığı şifreli konuşmalar da Savcılık tarafındandeşifre edildi. Zanlıların hayat kadını için “Seyyit-Talebe”, fuhuşa aracılık eden ve kadınlara verilen para için “Zekat” dedikleri iddia edildi. Şifreler telefon konuşma kayıtları ile zanlıların yaptıkları konuşmalar karşılaştırılarak çözüldü. Kadınlar için yapılan pazarlıkta ise “bu gömlekler 200 dolar tutuyor” gibi ifadeler kullanılmış.

Buluşma polis kamerasında

Cübbeli’ye temin edilen kadınların önce fotoğrafının çekildiği, boy ve kilo ölçüleri alındıktan sonra Ünlü’ye gösterildiği, Cübbeli’nin beğenmesi durumundaysa kadınların buluşma evlerine götürüldüğü belirlendi. Cübbeli’nin beğenmediği kadınlardan birinin Özbekistan uyruklu Nargıza Razaeva olduğu belirtildi. Razaeva’yı fuhuşa zorladığı iddia edilen Cübbeli’nin sağ kolu Barış Sezer ile 5 Haziran 2011’de Fındıkzade’de buluşma anları da polis kamerasına yansıdı.

Kasetteki kişi bulundu


Cübbeli’ye şantaj yapılan görüntülerde yeralan hayat kadınının ise Gülruh isimli kadın olduğu öne sürüldü. Görüntüleri ele geçiren kişi ise Balatlı Hakan olarak bilinen bir kişi olduğu ve görüntüler karşılığında Cübbeli’den 50 bin TL para istediği iddia edildi. Cübbeli’nin bu kişiden kurtulmak için Abdullah Nezir Yıldızadlı kişiyi devreye soktuğu teknik takibe yakalandı.

Kamerayı unutma lütfen!

Soruşturmada Cübbeli’nin ilişki görüntüleri ile tehdit edilmesine ilişkin önemli bilgilere ulaşıldı. Cübbeli için Fas’tan iki hayat kadını getiren Barış Sezek’in İmane Lemghari adlı kadınla yaptığı telefon konuşması teknik takibe takıldı. Lemghari’nin Sezek’e “Okey, dinle dinle, kamera okey. Kamerayı unutma lütfen”dediği, Sezek’in de “Tamam” diye karşılık verdmesi kayıtlara geçti.

YORUMLAR 79
  • Serhat AKINCI 12 yıl önce Şikayet Et
    Hanefi Avcı. Demişti ki: Emniyetin içinde bir çeteleşme var, kendilerinden saymadıkları herkesi dinliyorlar, konuşmalara suç isnat ediyorlar... Abilerinin de kimler olduğunu yazmıştı. Sanki AYAN BEYAN ortaya çıkıyor gibi... Muhalif herkes istisnasız içeri giriyor. Dindar-dinsiz falan hiç farketmiyor, kendilerinden olmayan herkesin sonu bu...
    Cevapla
  • Erol Cömert 12 yıl önce Şikayet Et
    BIRAKALIM YARGI İŞİNİ YAPSIN...... Şimdiden Hocaefendiye suçlu veya suçsuz demek doğru değil. Yargılama sonucu herşey ortaya çıkacaktır. İddialar vahim. Ama Cübbeli hocaya adalet konusunda gösterilen hassasiyet, Fethullah Gülen ve diğer din adamlarının onlarca mahkemelerde yargılanması hususunda neden gösterilmedi... Bekleyin kardeşim, bekleyelim yargı ortaya çıkarsın gerçeği
    Cevapla
  • mfatihim 12 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman müslümanın kardeşidir.... Kesin olarak kanıtlanmayan ve iddia aşamasında bulunan yargılaması yapılacak hususları bu şekilde 'servis' etmek ne kadar insanlığa ve müslümanlığa uyar onu da bu haberi verenlere bırakıyorum...
    Cevapla
  • AŞİYAN 12 yıl önce Şikayet Et
    CÜBBELİ HOCA !. Üzgünüm..Gerçekten Allah cc insanlara şüpheli, mayınlı alanlardan kaçınmalarını emrediyor. Cüpheli hoca çok sayıda Allah dostu, şehid alimler hakkında gerçekten gözü kapalı mayınlı alana dalarak, ağır şthamlarda bulunarak ileri geri konuştu. Allah'cc yolunda en tatlı varlıkları olan canlarını feda eden, zindanlarda ağır zulümlere maruz bırakılan Allah'ın davetçi kullarını tekfir etti.. Oysa Allah cc settar sıfatı ile kullarının günahlarını örttüğü gibi haddi aşanları ise adeta kendi elleri ile kazandıkları dünya ve ahiret rüsvaylığına düçar ederek hesaplarını çarçabuk görendir. Allah cc müminlere karşı kin, düşmanlık ve fitneden bizi korusun. Ve Rabbim Cüpheli Hocaya firaset, tövbe ve müminlerle kardeşlik bilinci nasip etsin.
    Cevapla
  • kadir sert 12 yıl önce Şikayet Et
    tabii. bugün star zaman gazetesi yazar eskiden olsa hürriyet gözcü yazardı ne hikmetse artık bu haberleri sağcı ve muhafazakar olduğunu iddaa eden gazeteler yazıyor ve bu haberleri yapıyor. neden acaba...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı