Depremzedelerin ''talih kuşu'' umudu

Erciş'te, depremin ardından büyük acılar yaşayan vatandaşlar, Milli Piyangonun Yılbaşı Özel Çekilişi için satışa sunulan biletlere yoğun ilgi gösteriyor.

Depremzedelerin ''talih kuşu'' umudu
Depremzedelerin ''talih kuşu'' umudu
GİRİŞ 22.12.2011 13:22 GÜNCELLEME 22.12.2011 13:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Piyango seyyar bayisi Yavuz Baran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ercişliler'in ''ya çıkarsa'' düşüncesiyle ''talih kuşu'' biletlerinden aldığını ve acılarını unutmak istediğini söyledi.

Elindeki biletlerin tükenmek üzere olduğunu belirten Baran, ''Deprem dolayısıyla bu yıl büyük talep var. Geçen yıl böyle olmamıştı. Depremden sonra herkes umut peşinde. İnşallah büyük ikramiye ihtiyaç sahibine çıkar'' dedi.

Piyango bileti satın alan vatandaşlar, yılbaşı ikramiyesinin çok büyük olduğunu ve bu yıl ikramiyenin Erciş'e çıkmasını çok istediklerini ifade etti.

Biletin kendisine çıkması halinde herkese yardım edeceğini söyleyen bir vatandaş, ''Bilet bana çıkarsa garibanlara yardım edeceğim, fabrika kuracağım. Bu yıl Erciş halkı çok acı çekti. Biraz yüzümüz gülsün'' diye konuştu.

Vatandaşların tam ve yarım bilet yerine çeyrek bilet satın aldığı gözlenirken, biletlerin tümünün hafta sonuna kadar satılması bekleniyor.

AA

YORUMLAR 1
  • ynapxo 12 yıl önce Şikayet Et
    talih kuşuymuş. haram paradan ne bekliyorsunuz da o biletlere hücum ediyorsunuz? bizden yardım dileneceğinize gidin o paralarla ailenize bir ekmek alın! inanan insanın ne işi olur piyangoyla?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti