Antalya'da seralar kundaklandı

Antalya'nın Demre ilçesi Küçükkum Mahallesi'nde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce dün gece seralar kundaklandı.

Antalya'da seralar kundaklandı
Antalya'da seralar kundaklandı
GİRİŞ 14.02.2012 11:33 GÜNCELLEME 14.02.2012 11:33

Demre'nin Küçükkum Mahallesi Finike Caddesi kenarında Yörükler Sokak ve Topbaşlar çıkmazında bulunan Mehmet Keskin, Yusuf Keskin, Abdullah Kolak, Bayram Şavlı, Bilal Arıkan, Musa Kayak, Recep Cüce ve Ali Oğuz'a ait seralar kimliği belirsiz kişilerce saat 03:30 sıralarında kundaklandı.

Demre Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nde çalışan işçilerin gece sabaha karşı saat 04:00 sıralarında Küçükkum Mahallesi'ndeki evlerine gelirken, plastik kokusu üzerine seraları kontrol ettikleri bildirildi. Yanan seraları gören işçiler, olayı sera sahiplerine haber verdi.

Küçükkum Mahallesi Muhtarı Ali Keskin, bu olayın bir yıl içinde üçüncü kez tekrarlandığını belirterek şöyle konuştu: "Geçen yıl Temmuz ayında çok sayıda serayı yaktılar. Ardından Ağustos ayında bir evi yaktılar. Yanan evde hane sahiplerinin yaylada olmasından dolayı can kaybı yaşanmadı. Şimdi de 8 vatandaşımızın serası yandı. Seraları tamir ettik. Bu olaya mahalle halkı da emniyet güçlerimiz de şaşırıyor."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan