Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü!

Şırnak'ta 15 teröristin öldürüldüğü açıklandı. TSK'dan yapılan açıklamada Bestler Dereler bölgesinde 3 gündür devam eden operasyonun fotoğrafları da yayınlandı.

Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü!
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü!
GİRİŞ 16.02.2012 14:05 GÜNCELLEME 16.02.2012 14:05
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada, Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde, 13-14 Şubat 2012 tarihlerinde, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığına bağlı Jandarma Komando Birlikleri, Jandarma Özel Harekat Birlikleri ile Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığı ve Kara Havacılık Komutanlığı unsurlarının katıldığı operasyonda 15 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Bestler Dereler Bölgesinde yapılan operasyona ilişkin fotoğrafları internet sitesine koydu.

Operasyona ilişkin fotoğraflarda arazinin genel görünümü, iz takip takip köpeklerinin arama yapması, teröristlere ait sığınaklar, silahlar, mühimmatlar ve günlük eşyalar yer alıyor.

İŞTE TSK'NIN YAYINLADIĞI OPERASYONUN DETAYLI GÖRÜNTÜLERİ

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR 10
  • ATAMAN 12 yıl önce Şikayet Et
    Mağara ve kadın teröristler-Nasıl olabiliyor?. Mağara yada hayvan ini gibi bir yerde bir kış boyunca kadın töröristler nasıl barınır.Kadını kadın yapan olguların üzerini nasıl kapatır.İşin temizlik kısmına değinmiyorum bile.Bu kadar beyinlerini nasıl yıkamışlar.20-30 tane hayvan görününümlü erkekle (resimlerden öyle anlıyoruz-aksini idda edemezler-çünkü hayvan gibi yaşama ortamı mevcut)bir mevsim toprak altında ve inde ne yaparlar.Bunları nasıl açıklarlar.Bu insan yaşamına ait birer kesitmidir.Anlamak yada anlamamak zor olsa gerek.,
    Cevapla
  • Hüseyin UĞURLU 12 yıl önce Şikayet Et
    resim Galerisinde ölen Törerist gören varmı. sadece Mağaraların görüntüleri var
    Cevapla
  • salih kurunç 12 yıl önce Şikayet Et
    lanet olsun. eski genelkurmay başkanı ilker başbuğ boru diye tabir ettiği lav silahlarını ciddiye alan bir genel kurmay başkanımız var ALLAH ın izniyle kökleri kazınacak lanet olsun bu terör örgütünden korkupda işbirliği yapanlara sağ olsun başbakanımız hepsini içeriye tıkıyor ALLAH başbakanımıza bu millete bağışlasın
    Cevapla
  • bir dost 12 yıl önce Şikayet Et
    işte böyle... Allah yar ve yardımcınız olsun...
    Cevapla
  • musa dogramacı 12 yıl önce Şikayet Et
    Gelen kurmay başkanı değiştikten sonra. Sevindirici haberleri almaya başladık, Önceki başkanların döneminde neden böyle başarılar elde edilemiyordu acaba??? İstenince oluyor demek. Engeller gönderildi. Başarının önü açıldı. Allah yardımcıları olsun hükümetin, cumhur başkanının ve odumuzun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail''den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum