Oğuldan Kandil'deki babayı bitiren e-mail!

İzmir’de KCK’ya yönelik operasyonda gözaltına alınan zanlılardan Üniversite öğrencisi H.A’nın ise 20 yıldır Kandil’de bulunan babası D.A’ya attığı e-posta dikkat çekti.

Oğuldan Kandil'deki babayı bitiren e-mail!
Oğuldan Kandil'deki babayı bitiren e-mail!
GİRİŞ 17.02.2012 08:18 GÜNCELLEME 17.02.2012 08:18
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İzmir’de KCK’ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 2’si kadın 10 kişi, adliye sevk edildi. Zanlıların ifade ve maillerinden örgütle ilgili birçok ayrıntı gün yüzüne çıktı.

Zanlıların, Kandil’deki üst düzey yetkililerle üçüncü kişilerin deşifre edemediği mailler aracılığıyla bağlantı kurduğu, bombalı eylem ve korsan gösteri talimatlarını mail yoluyla örgüte aktardığı iddia edildi. Birçok kez Irak’taki PKKkamplarına gidip örgütün üst düzey yöneticileriyle görüştüğü saptanan zanlıların yazdığı mailler örgütün eleman sıkıntısı yaşadığını da ortaya çıkardı. Maillerdeki, “Orduda büyüyecek adamlazım; ne yapın edin adamyetiştirin. Ortalığı araştırın, şehirlerde köylerde ne varsa bulun” notu dikkat çekti.

‘BABA DAĞ HAYATIN BİTTİ, LİDER OL’

Zanlılardan tekstil işçileri A.T. ve M.E. ilemarket sahibi A.T’nin örgütün giyim ve yiyecek ihtiyacını karşıladığı ileri sürüldü. Üniversite öğrencisi H.A’nın ise 20 yıldır Kandil’de bulunan babası D.A’ya, “Baba dağ hayatın bitti; artık örgütün siyasi lideri olmalısın” diye mail attığı belirlendi.

BUGÜN

YORUMLAR 9
  • selko ATA 12 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten. Şu kainatın yaratılmasındaki amaç; iyilik ve güzelliğin tarafında olanlar ile,hainliğin ve kötülüğün tarafında olanların ortaya çıkmasıdır.İyi olanlar Bir olan Allah'a inanır ve daima yapıcı işlerin içinde olur,kötü olanlar ise genelde hep yıkıcı ve harab edici işlerin içinde olur.Kötü olanlar daima çevresine ve de hatta kendisine de zarar verir.Ve sonuç "Hainlerin varacağı yer inanılmaz azapların olduğu cehennem"dir.
    Cevapla
  • suat trabzon 12 yıl önce Şikayet Et
    bu dünya. Bu dünyada müslamana rahat olmaz.. Herzaman bunlar gibi musibetler var olacak gibi.. Bu pkk hallolsa başka bişey çıkar.. Yaşadığımız mücadele dünyası.. Bizlerde musibetlerin başına Atatürk + Menderes + özal + Recep tayyip gibi liderler çıkararak irademizi koyuyoruz..
    Cevapla
  • suleyman d 12 yıl önce Şikayet Et
    10 YILDIR KÖPEKSİZ KÖYDE DEĞNEKSİZ GEZDİLER ! ANLADIKLARI DİL YERİNE. TAŞLARI BAĞLAYAN KİFAYETSİZLER SAYESİNDE PALAZLANDILAR! kck karakollarının hakimiyet sağlar hale geldiği, sivil güvenlik görevlilerinin,imamların sokakta infaz edildiği, öğrencilerin yurtlarda yakılıp,kaymakamların kaçırılarak ya da alenen linç edilir olduğu vahim ortam karşısında GERİ ADIM ATMAK ZORUNDA KALANLARIN ENGELLEMELERİNİN KALKMASI İLE RÜZGAR TERSİNE DÖNMÜŞ GÖRÜNSEDE DURUM HALA BIÇAK SIRTINDA! Bir yanda yürütülen başarılı operasyonlar; Öte yanda sınırdan kaçak girmek isteyenlere tazminata seğirtenler, bir yanda Haburcuları-Oslocuları araştırmak isteyenler; karşısında buna ayak direyenler! Bir yanda kck ya darbe vurmak isteyenler, karşısında Güvenlik kuvvetlerini gerekli yasal altyapıyla güçlendirmek yerine “Taş atan çocuk” yasasında diretenler! İKİRCİKLİ BİR DURUM.
    Cevapla
  • son osmanlı 12 yıl önce Şikayet Et
    herkesin penceresi. herkesin hayata bakış açısı farklı olabiliyor.onlara göre dava:özgürlük, kürdistan,devlet,bu vatanın 1.derece sahipliği.adamlar buna inanmış hayatlarını koymuşlar ortaya.onlar kendilerini hain olarak görmüyorlar.dinleri yok onlara yön verecek.15 terörist öldürüldü 9 terörist öldürüldü bunlar pkk yı bitirmez aksine güçlendirir.
    Cevapla
  • Metin Yazar 12 yıl önce Şikayet Et
    GDO. PKK kendini fesh etse,sözde barış olsa değişen ne olacak? Bu tür insanlar mutlaka yeni ihanet arayışlarının içine girecek, bulamazlarsa icat edeceklerdir. Bunlar yaradılıştan bozuklar.Bunlar GDO'lu ürünler. Bunlar ne ıslah olurlar,ne de iflah. Tek çare muzurluğu ve ihaneti hayat biçimi edinen bu ruh hastalarını Türk vatandaşlığından çıkarmaktır. Bebek katilini ve onun eli kanlı marabalarını affedip sokaklara(insan içine) salarsak terör biter huzur gelir diyenler ahmakların en önde gidenleridir. Bu adamların alayı ruh hastası.Bunların yaşam alanları sokaklar,meydanlar,okullar,fabrikalar ve meclis değil ya hapishanelerdir,ya hastahanelerdir,ya da mezarlıklardır. Teröristler Habur'daki rezaletin suyunu çıkarmasalar,halkı fazla tahrik etmeseler ve hükümeti korkutmasalardı bugün dağdaki ruh hastaları da şehirlerdeki molotofçu ruh hastalarına ekleneceklerdi. Dağdaki eşkıyayı afla ödüllendirip şehire indirmekle huzur gelmez.Sadece dağdaki psikopatlar şehirlerde yaşamaya başlarlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor