Tokat'ta ağır yaralı eş de öldü

Tokat'ın Erbaa ilçesinde eşinin akrabası olan lise öğrencisi tarafından başından vurularak ağır yaralanan orman muhafaza memuru, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Tokat'ta ağır yaralı eş de öldü
Tokat'ta ağır yaralı eş de öldü
GİRİŞ 12.03.2012 11:47 GÜNCELLEME 12.03.2012 11:47

İsmetpaşa Mahallesi Topal Doktor Caddesindeki tek katlı evlerinde 3 gün önce eşi Tuğba Uz'un (30) ölümüyle sonuçlanan olayda, başından silahla vurularak ağır yaralanan orman muhafaza memuru Umut Uz (32), tedavi gördüğü Tokat Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde gece saatlerinde yaşamını yitirdi.

Umut Uz'un cenazesi, Tokat Devlet Hastanesi morgundan alınarak toprağa verilmek üzere Osmaniye'ye götürüldü.

Uz'un ağabeyi Ali İhsan Uz, hastane bahçesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Kardeşimin gece saatlerinde kalbi durdu. 1 saat kadar duran kalbi çalıştırmak için uğraştılar. Doktor 'başaramadık, hastayı kaybettik' dedi. Organ bağışında bulunacağımızı söyledik ama organ bağışının bu şekilde olamayacağını söyledi. Biz baştan beri organ bağışına razıydık. Bunu söylemiştik. Babam da razıydı. Kardeşim organ bağışı formunu imzalamıştı. Bana da söylemişti'' diye konuştu.

Uz'un mesai arkadaşları ise ''Arkadaşımızı memleketine bu şekilde göndermeyi istemezdik'' ifadelerini kullandı.

Bu arada, Umut Uz'un olayda yaşamını yitiren eşi Tuğba Uz'un cenazesinin de dün memleketi Osmaniye'de toprağa verildiği öğrenildi.

Tuğba ve Umut Uz çifti, İsmetpaşa Mahallesi Topal Doktor Caddesindeki evlerinde 3 gün önce başından silahla vurulmuştu. Hamile olduğu öğrenilen Tuğba Uz'un olay yerinde hayatını kaybettiği olayda, Umut Uz da ağır yaralanmıştı. Tuğba Uz'un akrabası olan ve çiftin yanında yaşayan 15 yaşındaki lise öğrencisi V.S, olayla ilgili tutuklanmıştı.

AA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi