Özel harekatçı annesiyle konuşurken vuruldu!

Cudi Dağı'nda, 4 güvenlik görevlisinin şehit düştüğü çatışmada yaralanan özel harekat polisinin vurulduğu anı cep telefonundan annesinin de duyduğu iddia edildi.

Özel harekatçı annesiyle konuşurken vuruldu!
Özel harekatçı annesiyle konuşurken vuruldu!
GİRİŞ 21.03.2012 16:27 GÜNCELLEME 21.03.2012 16:27
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Şırnak'taki Cudi Dağı'nda, 4 güvenlik görevlisinin şehit düştüğü çatışmada yaralanan Özel Harekat Şubesi'nde görevli polis 26 yaşındaki Erkan Onur Can, cep telefonundan aradığı annesi Fatma Can'a "Ah, anne vuruldum" diyebildi.

55 yaşındaki Fatma Can oğlunun ve arkadaşlarının teröristlerle çatışmasında silah seslerini telefondan dinlediğini söyledi. Cudi Dağı'nda operasyona yapan güvenlik güçleriyle teröristler arasında saat 10.00 sıralarında çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ilk ateşle 4 güvenlik görevlisi şehit olurken, bazıları da yaralandı.

Yaralananlardan 5 yıllık polis Erkan Onur Can, Adana'nın Kozan İlçesi'nde oturan annesi Fatma Can'ı aradı. Telefonda oğlunun "Ah anne vuruldum" diyen sesini duyan Fatma Can, şoke oldu. Silah seslerinin geldiği telefondan çatışmaya kilometrelerce uzaktan tanık olan Fatma Can, oğlunun da şehit olduğunu düşünerek sinir krizleri geçirdi.

Yaralanan polis Erkan Onur Can arkadaşları tarafından Şırnak'ta hastaneye kaldırılırken fenalaşan annesi Fatma Can da yakınları tarafından götürüldüğü Kozan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Fatma Can'a sakinleştirici iğne yapıldı ve yakınlarının çabasıyla telefonla konuştuğu oğlunun yaralı olduğunu öğrenince biraz rahatladı. Kendisi gibi polisle evli olan Erkan Onur Can, telefonda sağlığının iyi olduğunu söyledi ve çatışmayı anlatırken, "Polis arkadaşımı Yavuz ile komiser yardımcımız şehit düştü.

Benim gibi yaralanan arkadaşlarım var" dedi. Erkan Onur Can'ın operasyonda yaralandığı haberi üzerine Kozan'daki akrabaları da baba evine akın edip, gelişmeler hakkında bilgi almaya çalıştı.

MİLLİYET

YORUMLAR 14
  • emin içel 12 yıl önce Şikayet Et
    yiğit. canımız yandı tabi ki kahramanların mekanı cennettir inşallah, Allah can yakanların canını yaksın arkalarındakilerle beraber şer ile nereye kadar gidecekler bakalım....
    Cevapla
  • bgungor 12 yıl önce Şikayet Et
    bu savaş değilmi?. Adam dağa çıkmış ölümü göze almış askere polise halka,kurşun atıyor, teslim ol nedemek.?sonuç!!!!
    Cevapla
  • okan uzun 12 yıl önce Şikayet Et
    yalan dunya. iran da bu hainleri yakaladiklarinda canli canli idam ediyorlar iste turkiyede terorun ana merkezinde idam yok bu demek terore tesvik demek terorun ognunu acmak demek iste goruyoruz 5 dagda 5 cizrede 2 gunde 10 sehit 12 afgansitanda 24 sehit israile yapsalar yerle bir eder cizreyi 2 gunde.devlet bogle olur ordu bogle olur.biz dusmani dost yapmaya calisiyoruz kimliginde musluman yazdigi icin dost olsaydi araplar ingilizlerle bir olup osmanliyi yikmazdi.
    Cevapla
  • çağlar korkmaz 12 yıl önce Şikayet Et
    mekanınız cennet olsun. makamınız ali olsun yiğidim :(
    Cevapla
  • metin sadık 12 yıl önce Şikayet Et
    4 gittiyse 40 götürürler.. Hadi şunu 400 yapın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü