Balbay'ın kızının 23 Nisan mesajı

Gazeteci Yazar ve tutuklu milletvekili Mustafa Balbay'ın kızı Yağmur, "İnsan haklarına saygılı olan bir dünyada yılmadan, yıkılmadan ayakta duracağız" dedi.

Balbay'ın kızının 23 Nisan mesajı
Balbay'ın kızının 23 Nisan mesajı
GİRİŞ 24.04.2012 09:45 GÜNCELLEME 24.04.2012 09:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenen 23 Nisan töreninde arkadaşları adına kürsüye çıkan Cumhuriyet gazetesi yazarı Mustafa Balbay’ın kızı Yağmur, “Geleceğin büyükleri olarak insan haklarına saygılı olan bir dünyada yılmadan, yıkılmadan ayakta duracağız” dedi. Balbay, gazetecilerin “Babana göndermek istediğin mesaj var mı?” sorusuna  “Onu gururlandırdığımı düşünüyorum ve ben de onunla gurur duyuyorum” diye yanıt verdi.

Ankara’da yapılan 23 Nisan kutlamalarının bir ayağı da Çankaya’da bulunan Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu oldu. Buradaki törene Çankaya Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım ve Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve İlçe Milli eğitim Müdürü Haluk Saydan olmak üzere birçok konuk katıldı. Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği törende halk oyunları, jimnastik gösterileri ve dans şovları yer aldı. Törenin en ilgi çeken gösterisi geçtiğimiz günlerde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu Ateşi arasında imzalanan “Kıvılcım” projesi kapsamında hazırlanan oyunlar oldu.

Etkinlik kapsamında konuşma yapan CHP İzmir Milletvekili ve Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay’ın kızı ilköğretim 5. sınıf öğrencisi Yağmur Balbay, Atatürk’ü ve şehitleri anarak başladığı konuşmasında, “Geleceğin büyükleri olarak insan haklarına saygılı olan bir dünyada yılmadan, yıkılmadan ayakta duracağız” dedi. Balbay daha sonra, gazetecilerin “Babana göndermek istediğin mesaj var mı?” sorusuna “Onu gururlandırdığımı düşünüyorum ve ben de onunla gurur duyuyorum” diye yanıt verdi.

Yağmur Balbay’ın konuşması salonda kendisini izleyen anneannesi Melek Gül Atalay, dedesi Bahri Atalay ve annesi Gülşah Balbay’a duygulu anlar yaşattı. Balbay’ın kardeşi Deniz de coşkulu tavırlarıyla salondakilerin neşe kaynağı oldu.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık da konuşmasında geleceğin tek sahibinin çocuklar ve gençler olduğunu söylerken bayramın öneminin çok büyük olduğuna dikkat çekti. Tanık, çocuklara “Sizler Cumhuriyet ilkeleriyle geleceği kuracaksınız” diye seslendi.

(Cumhuriyet)

YORUMLAR 5
  • ali tunahan güner 11 yıl önce Şikayet Et
    biraz da bizi !!!. ben balbayın kızının çıktığı 23 nisan gösterisinde şiir okumuştum.buna da bayramdaki 2 bin kişi şahittir.ancak bakıyorum da hiçbir haberde benim veya oradaki diğer arkadaşlarımın haberleri çıkmamış nedense bir tek balbayın kızı çıkmıştır.bu da beni derinden etkilemiştir.çünkü ben ve diğer arkadaşlarım oraya seçilmek için uzun bir maratona girmiştik.şimdi bakıyorumda bu bir hiçmiş.benim isteğim gösterilerde sadece tanınmış kişilerin değil,başka görevlilerin de haberlerde yer almasını isterim.
    Cevapla
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    Türk milletine düsman olan zihniyetin. gururla alakasi yok. kin ve kibir zihniyetinden baska birsey degil bu. böyle düsmanlik devam ederse bilsinlerki bizimde evlatlarimiz var. onlarinda gurulari var. hemde SEREFLi GURUR. ihanet edenlerden degil.
    Cevapla
  • levent 11 yıl önce Şikayet Et
    Balbay in kizina 23 nisan mesaji. Ataturk 23 nisan da TBMM nin cuntaci sivil asker medya burokrat kapatsin diye acmadi - kimki HAKIMIYET KAYITSIZ SARTSIZ MILLETINDIR - sozuna karsi cikar - hakimiyet cuntanindir millet de ne der - o zaman layik oldugu cezayi gorur
    Cevapla
  • bgungor 11 yıl önce Şikayet Et
    DOĞRUSUNU BİLİYORMU. Çocuklara ne anlatırsan onu bilir birileri bazı çocukların okumayazma özgürlüğünü elinden alıp aşağılanmanın bu zihniyeti zorla kabul ettirecek sistemin parcası piyonu olanları lanetliyorum.
    Cevapla
  • bgungor 11 yıl önce Şikayet Et
    Armut dibine düşer. Ne bekliyordınuz çocuklar ebeveyinlerini taklit edermiş,onların karekterleri sirayet edermiş,ama biz babaların anaların günahlarını çocuklar çekmesin isteriz,hidayet allaah'tandır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!