Çevik Bir'in itirazı reddedildi

Emekli Orgeneral Çevik Bir'in tutukluluğuna yapılan itiraz, Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nce reddedildi.

Çevik Bir'in itirazı reddedildi
Çevik Bir'in itirazı reddedildi
GİRİŞ 27.04.2012 15:27 GÜNCELLEME 27.04.2012 15:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Emekli Orgeneral Çevik Bir'in avukatı, nöbetçi hakimlikçe tutuklanan müvekkilinin salıverilmesi için başvuruda bulunmuştu.

Bir'in tutuklanmasına karar veren Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi Üye Hakimi Mustafa Karatay'ın kararını değiştirmemesi üzerine, itiraz bu kez Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi heyetince değerlendirildi.

Karatay'ın yer almadığı heyet, başvuruyu reddederek, Bir'in tutukluluğunun devamına karar verdi.

Ret kararında, delillerin henüz toplanamamış olmasının gerekçe gösterildiği bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • mehmet 11 yıl önce Şikayet Et
    BEN DÜN GİBİ HATIRLIYORUM.. Bu komutan aktif görevde iken bir skorsky kazası olmuş ve içinde yedi askerimiz şehit olmuştu ve bir gazetede çevik bir beyanatı diye bir yazı verdiler. -ANALAR MEHMETÇİK DOĞURUR AMA SKORSKY DOĞURUMAZ, YAZIK OLDU HELİKOPTERE. O gündür bu gündür kendisini sevmem. çünkü hiçbir mal veya para benim abimin kardeşemin canından kıymetli değildir. ben çocuğumun saçının teline dünyayı değişmem ki o şehitlerde ağaç dalından çıkmadılar birilerinin evladı babası veya eşiydiler. tüm şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum. Dilerim ülkemiz iç dış kötü niyetli insanlardan kendini bir an önce kurtarır ve kardeşçe çanakkale savaşında nasıl kenetlendiysek tekrar kenetlenerek huzur içinde yaşamaya başlar. herkese sevgi ve saygılarımla.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail baskınında Nasır Hastanesi'nde bulunan 2 bin Filistinlinin akıbeti bilinmiyor
İYİ Parti Genel Başkan adayı Akalın'dan sahte kimlik iddiası!