16 yaşındaki kızı satın alan adam intihar etti

16 yaşındaki kızı 5 bin lira karşılığında babasından satın aldığı gerekçesiyle 24 yıl hapis cezasına çarptırılan adam cezaevinin revirinde kendisini asarak intihar etti.

16 yaşındaki kızı satın alan adam intihar etti
16 yaşındaki kızı satın alan adam intihar etti
GİRİŞ 09.05.2012 17:06 GÜNCELLEME 09.05.2012 17:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Antalya’da, 6 yıl önce 13 yaşında olan E.Y.’yi 5 bin lira karşılığında babası Osman Y.’den sözleşmeyle satın aldığı gerekçesiyle 24 yıl hapis cezasına çarptırılan hırdavatçı 54 yaşındaki Yusuf A., iddiaya göre saat 11.00 sıralarında cezaevinin revirinde kendisini asarak intihar etti.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 4
  • rilhan 11 yıl önce Şikayet Et
    rafet. peki adam kahrından intihar etti. medyanın sayesinde ceza aldın da bı kızı 5 bin liraya satan baba ne halt ediyor bilen varmı.?
    Cevapla
  • abdurrahman gümüş 11 yıl önce Şikayet Et
    adil değilsiniz.. adama 24 yıl verdiler neden küçük kızlarla ilişkiye girenlere de bu ceza verilmiyo.
    Cevapla
  • Murat Turk 11 yıl önce Şikayet Et
    ne hikmetse. ne hikmetse hep intahar ediyorlar ama bunu hapiste yatan biri bence yemez cunku içerdekilerin neler yaptıgını yada nasil davrandıgnı ancak içerde olanlar bilir büyük ihtimal öldürüldü yada intahar ettirildi
    Cevapla
  • hursit dilaver 11 yıl önce Şikayet Et
    kız tarafı vefasızlık etmesin,adamı aşağıda garip bırakmayın bari.. medya linci mapus damında da kendine köşe buldu demek.olay doğru mu,nasıl olmuş o bile tam anlaşılamadı ve adam 24 yılı yedi. belki buna kahırlandı da .kendine intihar yolu gösterildi.buna yol açan kız ile babası,anası vicdanen rahat olacaklar mı ki. hiç sanmam. ona manen veya maddeten eşlik edeceklerdir galiba..yoksa vefasızlık etmiş olurlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Puan farkı açıldı! Galatasaray haftayı kazançlı kapattı
DEM Partili başkanlar sinir uçlarını kaşıyor! Dertleri yine mağduriyet mi?